Kafe restoran u Novom Sadu. Vrhunska hrana i piće po pristupačnim cenama. Idealan za poslovne sastanke, druženja i porodični ručak. Organizacija proslava.

Gentlemen 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 23H

Utorak

08 - 23H

Sreda

08 - 23H

Četvrtak

08 - 23H

Petak

08 - 23H

Subota

08 - 23H

Nedelja

08 - 23H

Adresa

Naša Adresa:

Branka Bajića 9k, Novi Sad

Autobuske linije:

3, 5, 7, 9

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Paćanje karticom

Gentlemen

Gentlemen je kafe restoran u Novom Sadu koji odiše svetlima svetske metropole, ali i udobnim, prijatnim ambijentom i toplom atmosferom. To je mesto na kojem možete da razgovarate uz tihu muziku, odličnu kafu, vrhunsku hranu i sjajnu ponudu vina, po pristupačnim cenama. Mesto na kojem se prema vama ophode džentlmenski, jer je to jedino prihvatljivo!

Gentlemen predstavlja parče raja za modernu gospodu, ali i dame. Idealan za poslovne sastanke, ali i neobavezna druženja sa prijateljima. Savršen za mir jutarnje kafe uz novine, obilan ručak ili romantičnu večeru. Kutak u kojem su dobrodošle i porodice sa decom na nedeljni ručak ili porodičnu proslavu. Ujedno ekskluzivan, ali topao i otvoren za sve koji vole istinski da uživaju u lepom: enterijeru, zalogaju, gutljaju.

Nalazi se na idealnom mestu, u blizini Novosadskog sajma i Bulevara Evrope, uz obezbeđen, dostupan i besplatan parking.

KAKVA JE HRANA U RESTORANU GENTLMEN?

U jedinstvenom ambijentu ovog restorana u Novom Sadu čekaju vas ukusni delikatesi, ali i jednostavnija jela prilagođena ukusu svih generacija.

Ukoliko vas mami da probate jela iz premium jelovnika, predlažemo losos, tunu ili plate sa prvoklasnim sirevima, šunkom, kulenom…

Za bogat doručak, tu su omleti, vrhunski sendviči i čuveni burgeri od junetine, koje zaista vredi probati.

Na raspolaganju je i širok izbor morske ribe, a od italijanskih jela ističemo piletinu Caprese, teletinu Milanese, italijansku butkicu, razne paste i rižota…

Iznenadiće vas raznovrsnost i kvalitet jelovnika, ali i pristupačne cene.

Vodi se računa ne samo o kvalitetu pripreme, već i o kvalitetu sastojaka, stoga se koristi prvoklasna junetina mesare Jokić, bez aditiva i štetnih dodataka.

Kuhinja je otvorena, te i sami možete pratiti pripremu jela, koja se vrši u vrhinskim higijenskim uslovima.

Za detaljnije informacije o ponudi jela, pogledajte stranicu Jelovnik restorana Gentlemen.

RESTORAN AMBIJENT GENTLEMEN

Kafe restoran Gentlemen ne ostavlja ravnodušnim. Prostran je, prozračan, udoban, elegantan, oplemenjen ekskluzivnim detaljima koji doprinose da se osećate posebno. Kartakteriše ga vrhunski dizajn enterijera, pri čijem se osmišljavanju vodilo računa o svakoj sitnici. Ništa nije preterano ili kitnjasto, kreirano je tako da se zaista osećate dobro!

Poseban šmek mu daje zanimljivo osvetljenje, a izuzetna ventilacija čini da se svi osećaju prijatno. Kafe restoran ima pušački i nepušački deo.

U pripremi je i lepa bašta u hladu, savršena za uživanje i predah.

ORGANIZACIJA SVIH VRSTA PROSLAVA

Kafe restoran Gentlemen ima odličnu ponudu za organizovanje svih vrsta poslovnih i porodičnih proslava: rođendana, veridbi, manjih svadbi, korporativnih događaja… Organizuju se i dečiji rođendani, jer restoran raspolaže dodatnim prostorom za animatore i igru.

Kakva je ponuda za organizaciju korporativnih događaja i skupova informišite se na stranici Poslovni događaji.

Sajt: http://restorangentlemen.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Zlatko Stanišić 29. јануара 2018. 19:20
Vaša ocena

Odličan restoran!