Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Jupiter Tours - turistička agencija

Turistička agencija, turistička putovanja. Turistički aranžmani za letovanja, zimovanja, ekskurzije, kongresni turizam. Rezervacija avio karata. Više o firmi Jupiter Tours - turistička agencija

Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Kursevi engleskog jezika za decu od 3 meseca do 14 godina, po internacionalnoj Helen Doron metodi učenja engleskog jezika kao maternjeg. Engleski jezik za bebe. Više o firmi Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Domaće koktel pecivo bez aditiva i konzervansa, ručno pravljeno. Mini pecivo, kiflice, projice, mini sendviči, pogačice, mini pizza, bavarsko pecivo, štapići... Više o firmi Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Moda

Gaje krokodile dok ne postanu torbe

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U Hermesu, gde proizvode nadaleko poznate kožne torbe, među kojima je najpoznatija birkinica, su najavili kako će uzgajati vlastite krokodile, od kojih se ove popularne torbe prave.

Izvršni direktor Hermesa, Patrick Thomas, izjavio je da bez obzira na krizu koja se odražava na neka područja poslovanja, interes za kožnim Hermes torbama nimalo ne jenjava, nego je čak i u porastu.

Kupci se i dalje upisuju na liste čekanja, koje mogu potrajati i po nekoliko godina, kada su u pitanju  klasične Birkin ili Kelly torbe.

I nakon dugotrajnih čekanja, za te će torbe morati iskeširati i do 35.000 evra. Torbe ovakve cene dostižu zbog opsežnog i skupocenog procesa same proizvodnje.

Ne možemo se nositi s potražnjom. interes je toliki da ne možemo ispuniti sve porudžbine. Ograničeni smo mogućnošću obuke novih majstora, objasnio je Thomas, istovremeno potvrdivši kako godišnje proizvedu 3.000 torbi od krokodilske kože.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas