Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Veterinarska apoteka Zoovet

Adresa: Kisačka 38, Stevana Musića 13, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 52 51 99;  021 45 57 99


FRIZERSKI SALON ZA PSE

Kupanje psa
ume da bude urnebesno – Vaše ljubimče se uglavnom otima, neće da sluša, Vi izgubite puno energije, a efekat uglavnom ne bude zadovoljavajući. Naravno, sve se završi poplavom, koju mora da sredi niko drugi nego Vi.
 

Frizerski salon za pse


Kako je redovno održavanje higijene izuzetno bitno za zdravlje psa, veterinarska apoteka i pet shop Zoovet otvorili su i frizerski salon za pse, u kojem se obavlja profesionalno kupanje, šišanje i feniranje pasa.

Na raspolaganju su sledeće usluge:

  • obično kupanje i raščešljavanje
  • antiparazitski ili dermatološki tretman
  • izvlačenje poddlake
  • usluga šišanja
  • izložbene frizure

Nakon ovih tretmana, dlaka Vašeg psa biće čista, sjajna i blistava, a možete biti sigurni u to da će imati najmoderniju frizuru koja vlada u psećem svetu. Ne treba zanemariti ni to da više nećete morati da se borite sa nestašnim ljubimcem, niti da sređujete nered koji ostaje posle kupanja u kućnim uslovima.

Kupanje, šišanje i feniranje pasa


Obzirom da postoje rase pasa koje moraju redovno da se šišaju i četkaju da se dlaka ne bi ućebala, školovani frizer za pse će Vam biti od ogromne pomoći.

U salonu se obavlja i higijensko čišćenje i održavanje očiju i ušiju pasa, specijalnim veterinarskim uvoznim sredstvima.

Šamponi i regeneratori koji se koriste pri kupanju ljubimaca su vrhunski, a postoje i specijalni šamponi za pse sa belom, crvenom i crnom dlakom, kao i za dugodlake, kratkodlake i oštrodlake pse.


Ukoliko su Vam potrebni lekovi i preparati za životinje, ili oprema i odeća za pse i mačke, potražite informacije u veterinarskoj apoteci Zoovet.

Ako želite da saznate više o kvalitetnoj, a povoljnoj hrani za kućne ljubimce koja je nova na našem tržištu, pogledajte stranicu Simpaty - italijanska hrana za pse i mačke.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas