Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Flesh dostava - dostava na kućnu adresu:
Flesh dostava - dostava na kućnu adresu
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Flesh dostava - dostava na kućnu adresu Novi Sad

Adresa:
Čika Stevina 1,
21000 Novi Sad
Radno vreme:
00:00-24:00
Telefoni:
021 44...Klik za prikaz celog broja
064 33...Klik za prikaz celog broja
063 60...Klik za prikaz celog broja

Najbrža kućna dostava u Novom Sadu, od 00 do 24h. Dostava lekova, hrane, pića, cveća, paketa, kancelarijskog materijala.
Kliknite za veću sliku - Kućna dostava hrane, usluge dostave
Kućna dostava hrane, usluge dostave
Kliknite za veću sliku - Dostava cveća na kućnu adresu
Dostava cveća na kućnu adresu
Kliknite za veću sliku - Dostava paketa
Dostava paketa
Kliknite za veću sliku - Dostave za firme, restorane, picerije
Dostave za firme, restorane, picerije

SMS sa Vašom adresom i nazivom bilo čega što Vam je potrebno, u bilo koje doba dana i noći, pošaljite na jedan od sledećih brojeva telefona: 064 33 35 122 i 063 60 93 90, i željeni proizvod stiže na Vaša vrata u najkraćem roku!

Koliko puta Vam se desilo da Vam hitno trebaju lekovi, nešto od kozmetike ili sredstava za higijenu, ali ste onemogućeni da odete po to? Da li Vam se dododilo da su Vam potrebne novine, cigarete, hrana ili piće, ali Vam se nikako ne izlazi iz stana? Želeli biste da se nekom odnese pošiljka, ali da to učini neko umesto Vas? Ostali ste na sred puta bez benzina, a ne znate kome biste se obratili?

Kad god ste u sličnoj situaciji, u pomoć će Vam priskočiti Flesh dostava - najbrža dostava u Novom Sadu. Njihove usluge dostave nisu ograničene samo na Novi Sad, već i na druga mesta. Flesh dostava je jedina kućna dostava koja radi non-stop, od 00 do 24 časa.

Brzina, efikasnost, tačnost, ljubaznost učiniće da dostava na kućnu adresu postane Vaša navika. A zašto i ne bi, kada ćete u najkraćem mogućem roku (najčešće ne duže od pola sata), za neveliku sumu novca, dobiti baš ono što Vam treba, u bilo koje doba dana i noći!

Kag god Vam treba hitna dostava ili Vam se, jednostavno, ne ide nigde, dovoljno je da pošaljete SMS sa Vašom adresom i narudžbinom. Možete naručiti sve što Vam padne na pamet, a najčešće je to:

  • kućna dostava hrane
  • kućna dostava lekova
  • kućna dostava cveća
  • dostava vode
  • dostava pića
  • dostava leda
  • dostava voća i povrća
  • dostava poklona
  • dostava paketa


Pozovite Flesh dostavu u naizgled bezizlaznim situacijama, npr. kada Vam treba dostava lekova, ali ih iskoristite i za neke lepše stvari - pošaljite dragoj osobi cveće na kućnu adresu.


Ukoliko u firmi ogladnite, ili poželite da ne spremate obrok kod kuće, pronađite rešenje na stranici Kućna dostava hrane.

Ukoliko je potrebno da se za Vaš ugostiteljski objekat obavlja dostava hrane i pića, dostava cveća za Vašu cvećaru ili dostava robe za Vašu firmu, više informacija potražite na stranici Dostava za firme, restorane, picerije, cvećare.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 294
Ukupno: 21932

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas