Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi:
Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi Novi Sad

Adresa:
Cara Dušana 82,
21000 Novi Sad
Telefon:
021 661...Klik za prikaz celog broja

http://www.firange.com
Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi.
Kliknite za veću sliku - Salon zavesa Firange
Salon zavesa Firange
Kliknite za veću sliku - Prodaja zavesa
Prodaja zavesa
Kliknite za veću sliku - Zavese i draperije
Zavese i draperije
Kliknite za veću sliku - Preko 20. 000 uzoraka zavesa
Preko 20. 000 uzoraka zavesa
Kliknite za veću sliku - Zavese, tapete i mebl štofovi
Zavese, tapete i mebl štofovi
Kliknite za veću sliku - Uređenje enterijera
Uređenje enterijera
Kliknite za veću sliku - Garnišne za zavese
Garnišne za zavese
Kliknite za veću sliku - Prodaja garnišni
Prodaja garnišni
Kliknite za veću sliku - Ukrasne tapete
Ukrasne tapete
Kliknite za veću sliku - Prodaja tapeta
Prodaja tapeta
Kliknite za veću sliku - Mebl štofovi
Mebl štofovi
Kliknite za veću sliku - Wall art
Wall art
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -

Salon zavesa Firange jedna je od vodećih kompanija čija je delatnost opremanje i uređenje enterijera. Zbog postizanja lepote, udobnosti i ekskluziviteta u Vašem enterijeru, prate se trendovi i pružaju visokokvalitetne usluge:

 • prodaja zavesa i draperija
 • prodaja sistema za zavese
 • prodaja garnišni
 • prodaja mebl štofova
 • prodaja parketa i podova
 • prodaja tapeta

Velik asortiman, stalne inovacije, stručnost i brzina, kao i kompletna usluga (od pomoći pri odabiru, do merenja i montiranja) čine da se među zadovoljnim kupcima nalaze brojna domaćinstva, firme, hoteli, javni objekti, arhitekte i dizajneri.


ZAVESE I DRAPERIJE

Zavese i draperije, pored toga što štite od suvišne svetlosti i tuđih pogleda, u enterijer unose toplinu i eleganciju i oživljavaju ga u stilu u kojem Vi to želite. Upravo su zavese za prozore detalji koji su najzahvalniji za uklapanje.

Raznovrsne boje, dezeni, materijali i modeli zavesa raspiruju maštu i otvaraju bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Firange su za Vas pripremile preko 20. 000 uzoraka zavesa iz Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke, prilagođenih svakom ukusu i ambijentu. Uživajte dok razgledate i u svom prostoru zamišljate:

 • zavese od lana
 • zavese od pamuka
 • zavese od mešavine
 • zavese od svile
 • zavese od satena
 • zavese od tafta
 • zavese od organdina
 • zavese od markizeta
 • Block out zavese (sa potpunom zaštitom od sunca)

Odaberite zavese u skladu sa atmosferom svake prostorije: zavese za dnevnu sobu neka odišu radošću, zavese za spavaću sovu prefinjenošću, zavese za dečiju sobu neka budu bajkovite, a zavese za kuhinju rustične... Zamislite kako želite da se u svom stanu osećate Vi i Vaši ukućani i konsultujte se sa stručnjacima iz ovog salona. Zavese iz Firangi ispratiće Vaš senzibilitet i oduzeti dah Vašim posetiocima. Pored izrade zavesa, ukoliko Vam je potrebna montaža i održavanje zavesa, mi ćemo se pobrinuti za to.

Zavese imaju sertifikat o nezapaljivosti, pa su pogodne i za poslovne prostore i ugostiteljske objekte. Hotelima i restoranima zavese daju dozu otmenosti i luksuza, ili, ako tako želite, notu domaćinskog, rustičnog i boemskog.

Kako bi Vaš enterijer još više dobio na autentičnosti, u ponudi su isti dezeni zavese, tapete i mebl štofa, uz predloge za kombinovanje. Ono što je još bitnije, kvalitet izrade je odličan, a rok isporuke do 5 dana.


SISTEMI ZA ZAVESE

Sistemi za zavese su savremena zamena za tradicionalne garnišne. Popularnost su stekli jer funkcionišu u skladu sa vremenom - jednostavni su i lako se održavaju, a danas izgledaju više nego interesantno. Ukoliko Vam je potrebna montaža garnišni, mi smo tu za Vas.

Sistemi za zavese nisu vise samo asocijacija na kancelarije, već krase i mnoge moderne domove, a mogu biti istog dezena kao zavese ili draperije. Možete odabrati da li Vam više odgovaraju sistemi za zavese koji se otvaraju levo i desno ili oni koji se podižu.

U ponudi su i vrlo funkcionalna rešenja, kao što su rolo mehanizmi, paketo mehanizmi (rimske zavese), skrinovi i panel zavese.

Od sada, u ponudi se nalaze i mehanizmi zebre koji predstavljaju pravi hit na svetskom tržištu. Njega čine sam mehanizam za podizanje i spuštanje zavese i platno. Mehanizam je tako napravljen da se prilikom spuštanja i podizanja zavesa naizmenično platno otvara i zatvara, odnosno dozvoljava ili sprečava ulazak svetlosti u prostoriju. To je omogućeno tako što se platno sastoji iz dve vrste pruga – providnih i neprovidnih, a koje mogu biti u različitim nijansama iste boje ili u dve boje. Mehanizam zebre se zbog svog naizmeničnog puštanja i sprečavanja prodora svetlosti još naziva i dan i noć.

ŠIVENJE JASTUKA, PRESVLAKA ZA STOLICE I PREKRIVAČA

Ako opremate svoju dnevnu ili spavaću sobu, te su Vam potrebni jastuci da upotpunite svoj enterijer, možete se obratiti u szr Firange, gde se obavlja i šivenje jastuka. Međutim, bitno je i ostatak nameštaja adekvatno uklopiti u dizajn sobe. Za Vas rade i uslužno šivenje prekrivača i presvlaka za stolice. Odaberite dezen koji Vam se dopada i oni će Vaš dom pretvoriti u mali raj na zemlji.

Zamislili ste nešto, a ne znate da li je tehnički moguće? Možda ste zbunjeni ogromnim izborom dezena? Kako bi Vaša konačna odluka bila ona prava, zaposleni u salonu će Vam pomoći svojom predusretljivošću. Izlazak na teren sa uzorcima, omogućava Vam da dobijete najoptimalnija idejna rešenja, nakon čega se uzimaju mere, pa sledi šivenje, kačenje, montaža.

Sve kategorije proizvoda poseduju sertifikate i mogu se koristiti u svrhe opremanja hotela i javnih objekata koji imaju specijalne zahteve.

Principi kojima se ovaj salon zavesa rukovodi je izbor vrhunskih dobavljača, stručnost i ljubaznost, prepoznavanje potreba potrošača i odabir vrhunskih saradnika (sertifikovanih podopolagača, krojača, montera).

Ukoliko se opredelite za ravne zavese, Firange će Vas obradovati novom akcijom. Kupovinom nekog od njihovih platana, dobijate šivenje ravnih zavesa gratis.

Ukoliko želite da nabavite prelepe, moderne tapete za kuću i stan ili tapete za kafiće, restorane i hotele, više informacija naći ćete na stranici Tapete za zidove.


Ako Vas zanima prodaja mebl štofova, a zaintrigirani ste mogućnošću kombinovanja zavesa, tapeta i mebl štofa, iformišite se na stranici Mebl štofovi, parketi i podovi.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 155
Ukupno: 52784
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas