Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Excalibur Language School:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Excalibur Language School

Adresa: Lasla Gala 23, 21000 Novi Sad
Telefon:  
021 661 47 47

ON-LINE TEČAJEVI

Excalibur Language School sa ponosom najavljuje pokretanje on-line kurseva engleskog za sve zainteresovane polaznike koji imaju pristup Internetu, a nemaju mogućnosti da budu redovni polaznici na našim tečajevima.
 

On-line kursevi škole engleskog jezika, VirtualniGrad

Pravi i profesionalni on-line kursevi su mnogo više od pukog razmenjivanja e-mail poruka između polaznika i predavača. Oni obuhvataju široku i intenzivnu upotrebu Interneta, u smislu čitanja tekstova, slušanja audio materijala, pisanja (e-mail poruke, blogovi, forumi, pisma, dopisi, izveštaji...) i usmene komunikacije. Razllike u odnosu na redovni tečaj su sledeće:
  • Svakodnevno pratimo vaš rad
  • Sami određujete kada i koliko ćete raditi
  • Tečajevi traju kraće od redovnog semestra
  • Fleksibilnost u vezi sa datumima početka i kraja tečajeva
  • Cene su znatno niže od redovnih cena tečajeva
Upis na neki od on-line tečajeva je prilično jednostavan. Potrebno je da nam se javite putem elektronske pošte, kažete šta biste želeli i dobićete korisničko ime i lozinku da uradite dijagnostički test. Nakon dijagnostičkog testa i utvrđivanja datuma početka i kraja kursa, dobićete novo korisničko ime i lozinku koju ćete koristiti za pristup materijalima na tečaju koji ste odabrali. Umesto dolaska u školu, radite kada i gde Vam odgovara, poštujući rokove koje je profesor postavio. U slučaju da više polaznika pohađa isti kurs, povezujete se u grupu i možete svoje komentare, predloge, sugestije i pitanja postavljati na forumima. Zadaci su prilagođeni uzrastu, nivou znanja i pojedinačnim potrebama polaznika, a za one koji žele i mogu da odvoje više vremena, tu su dodatne vežbe koje za cilj imaju maksimalno iskorišćavanje uloženog truda.

Blended varijanta istih tečajeva podrazumeva 1 susret nedeljno u školi, a ostalo rad u virtualnom svetu – on-line. Akcenat je na govornoj veštini na času u školi, a ostale veštine bi se vežbali on-line.

Nadamo se da ćemo se sresti, u pravom ili virtualnom svetu...

Detaljnije informacije o školi, potražite u Excalibur Language School.
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas