Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Excalibur Language School:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Excalibur Exam Centre

 

Authorised Centre

 
Centre EA101

Adresa: Lasla Gala 23, 21000 Novi Sad
Telefon:  
021 300 58 96; 060 300 58 96

Excalibur Exam Centre je zvaničan ispitni centar priznat od strane Univerziteta u Kembridžu kao organizator ispita iz engleskog jezika za sve nivoe i uzraste. Mi smo prvi centar ovog tipa u Vojvodini, što je podatak na koji smo posebno ponosni. 
 
Naš cilj je da čuvene ispite približimo kandidatima iz Srbije tako što ćemo učiniti sve da ispite organizujemo i van najvećih gradova u našoj državi. Ukoliko Vas zanima gde se polaže FCE, KET, PET, CAE, CPE ili ispiti za najmlađe Starters, Movers ili Flyers, ali i gde se organizuje pripremna nastava za polaganje ispita, kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam pružiti informaciju i učiniti koliko možemo da i Vi progovorite engleski jezik i položite potrebne ispite.


 
Ukoliko niste u mogućnosti da putujete u drugi grad, spremni smo da Vam pomognemo. Među pogodnostima koje nudi ispitni centar Excalibur, jeste i organizovanje ispita u Vašem mestu ukoliko imate bar 10 kandidata za isti ispit.
 
Kao otvoreni centar (open centre), primamo prijave za polaganje ispita engleskog jezika kandidata koji se prijavljuju sami ili preko škole u kojoj su se spremali za ispit.
 
Ako Vas zanimaju rokovi za prijavljivanje, datumi za polaganje međunarodno priznatog Cambridge ispita kao i mesta u kojima će se oni organizovati tokom 2014. godine, kontaktirajte nas i pružićemo Vam sve informacije koje su Vam potrebne.
 
Kao dodatne pogodnosti koje nudimo kandidatima, tu su i:
skraćeno vreme od momenta prijave do polaganja ispita na 5-6 nedelja
prijava za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita preko sajta
plaćanje ispita u najbližoj banci ili pošti, bez obaveze da lično dolazite u Novi Sad
plaćanje polaganja ispita odjednom ili u tri rate, pri čemu 50% cene morate platiti do roka za prijavu ispita
 
Pored svega toga, trudimo se da ponudimo prihvatljive cene polaganja ispita, kako bi se što veći broj ljudi odlučio na polaganje ovih ispita. I ne samo to, trudimo se da pružimo podršku i pomoć kolegama i koleginicama koji spremaju svoje đake za ispite, samostalno ili u školi.

 
Želimo da svi kandidati, kao i naši, dobiju uslugu u skladu sa najvišim standardima koje propisuje CELA (Cambridge English Language Assessment), i da se održi visoka stopa prolaznosti na međunarodnim ispitima koja je prisutna na ovim prostorima već dugi niz godina. Kako bismo ostvarili taj cilj, organizovali smo besplatan probni test za proveru znanja engleskog jezika za sve zainteresovane. Nakon 3-4 nedelje dobijate rezultate i komentare direktno iz Kembridža. 
 
Do sada smo posetili Niš, Sombor i Novi Sad, a uskoro planiramo i odlazak u druga mesta u Srbiji. Ukoliko u Vašem mestu, odnosno školi postoji interes za ovu vrstu usluge, biće nam drago ako nas kontaktirate. Takođe, bilo bi nam drago da nam prenesete utiske, predloge i kritike, kako bismo ostvarili saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ako Vas zanimaju rokovi za prijavljivanje, datumi za polaganje međunarodno priznatog Cambridge ispita, cene kao i mesta u kojima će se oni organizovati tokom 2014. godine posetite www.eec.rs  ili www.eec.rs/datumi-i-cene/ ili kontaktirajte nas i pružićemo Vam sve informacije koje su Vam potrebne.
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas