Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Metalija doo - betonsko gvožđe i armaturne mreže

Betonsko gvožđe i armaturne mreže, binori. Prodaja betonskog gvožđa, armaturnih mreža i binora. Konkurentne cene i isporuka na adresu. Više o firmi Metalija doo - betonsko gvožđe i armaturne mreže

Igraonica, rođendaonica i poslastičarnica Palma

Palma NS je poslastičarnica, igraonica i rođendaonica u Novom Sadu. Za dečiji rođendan u Palmi - 20% popusta na tortu i ketering. Slatki sto, čokoladna fontana. Više o firmi Igraonica, rođendaonica i poslastičarnica Palma

Za lakše poslovanje

Evergreen i tamburaške večeri

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Preokupiranost poslovnim obavezama zaista ume da bude iscrpljujuća. Pohvalno je što ste profesionalac i što vodite računa o tome da sve obaveze završite na vreme, ali baš zbog toga zaslužujete da se povremeno opustite u lepom ambijentu, uz prijatelje i muziku.

VirtualniGrad

Bar jednom sedmično uvrstite u svoj raspored izlazak, napravljen po meri poslovnih ljudi. U modernom, bogato opremljenom prostoru hotela Elite, očekuje Vas provod kakav priželjkujete. U restoranu hotela, svakog petka od 20.30, održava se Evergreen veče, uz čuveni Bata sentimental bend. Melodije za sva vremena, igranka i sjajno raspoloženje, deo su pozitivne atmosfere koja će učiniti da se odlično osećate.

Muzički program se u hotelu organizuje i četvrtkom i subotom, uz tamburaški orkestar. Nije potrebno opisivati kakav štimung naprave dobri tamburaši, stoga pozovite drage prijatelje, i javite im da ste konačno pronašli mesto za izlazak, na kojem se svira najbolja živa muzika.

Za goste van Novog Sada, na raspolaganju su luksuzne sobe i apartmani za noćenje, kao i konferencijska sala za sastanke, teniski tereni i mnoge druge pogodnosti, neophodne u poslovnom svetu.

Čak i ako Vas ponedeljkom počne hvatati blaga depresija zbog nove radne nedelje i dodatnih obaveza koje Vas čekaju, biće Vam lakše, jer ćete znati da ćete za nekoliko dana doživeti prelepe opuštajuće trenutke. Posle samo jedne posete, Vaše omiljeno mesto za izlazak postaće hotel Elite.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas