Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi PeriNS Inženjering doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

PeriNS Inženjering - Etiketirke i etiketiranje

Adresa: Milana Rakića 15 - servis, Gogoljeva 27 - prodaja, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 55 16 61, 021 46 82 30 faks



ETIKETIRKE


Kada kao proizvođač dođete do krajnjeg proizvoda, veliku brigu može da Vam stvori ambalaža, tj. bitan detalj na ambalaži - etiketa. U procesu finalizacije proizvodnje, akcenat se stavlja na upravo taj deo, jer etiketa krajnjem potrošaču mora dati potpune informacije o proizvodu. U PeriNS Inženjeringu u ponudi imaju uravo takav proizvod, koji će Vam omogućiti brzo, lako i jednostavno etiketiranje, na licu mesta. Obezbedite sebi uređaj koji će Vam ubrzati posao, precizno i bez poteškoća.

Etiketirke i etiketiranje, PeriNS Inženjering


Etiketirka Primera AP360e i AP362e

Primerina etiketirka AP serije je savršeno rešenje za polu-automatsko etiketiranje na cilindričnim posudama, uključujući boce, konzerve, tegle i tube. Početak rada i sam rad, brz je i jednostavan. Prvo uključite uređaj, postavite proizvod koji želite etiketirati u ležište, pritisnete prekidač stopalom i etiketa je zalepljena na željenu lokaciju. Posebnim držačem, pritisnete vašu nalepnicu precizno i bez napora na željeni proizvod.

Sa etiketirkom serije AP bićete brži i precizniji, što će povećati vašu proizvodnju a time i prodaju vaših proizvoda. Nalepite nalepnicu, precizno i brzo, možete etiketirati više od 1.200 nalepnica na sat. Nalepnice lepite bez nabora, dajući proizvodu profesionalni izgled. Etiketirke su idealan pribor za štampače nalepnica Primerine serije LX ili CX. Naravno, možete lepiti i nalepnice na rolni koje su štampane sa flekso, ofset ili digitalnom štampom.

Etiketirke i etiketiranje, PeriNS Inženjering


Postoje dva modela Primera etiketirki. AP360e je osnovni model, koji prilično brzo i efikasno etiketira jednu nalepnicu u isto vreme, a AP362e je napredan model, koji može da etiketira dve različite nalepnice na isti proizvod. LED ekran ugrađen je za brojanje i memoriju devet prednjih i zadnjih nalepnica.

Funkcije etiketirke:

  • Brz početak rada, jednostavan za rukovanje.
  • Precizno lepi nalepnice ispred (AP360e) ili ispred i pozadi (AP362e) sa promenljivim razmakom
  • Brzina – nalepnice lepi sa brzinom 135 mm u sekundi – više od 1.200 proizvoda na sat
  • Stolna veličina, koja je pogodna za većinu stolova i drugih radnih površina
  • Profesionalni izgled - jedna od retkih polu-automatskih etiketirki koja zadovoljava standarde UL, CSA i FCC
  • Industrijski uređaj – napravljen od lima i čelika za dugu upotrebu



Ukoliko Vas zanima reciklaža tonera ili prodaja originalnih toner kaseta, više informacija pronađite na stranici PeriNS Inženjering - toneri, računari.


Potrebni su Vam štampači ili računari, a voleli biste i da znate kome da poverite njihovo servisiranje? Informacije ćete naći na stranici Prodaja i servis štampača i računara.





Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas