Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Kozmetički salon Bonne Etoile

Kozmetički tretmani lica: ultrazvučno čišćenje, medicinski tretman, mikrodermoabrazija, Pure Oxigen. Pedikir, depilacija, ultrazvučno skidanje visećih bradavica Više o firmi Kozmetički salon Bonne Etoile

Mobilna sestra - privatna ambulanta za zdravstvenu negu

Kućna i ambulantna zdravstvena nega beba, dece, odraslih i starih, 24 časa dnevno, u Beogradu i široj okolini. Usluge geronto domaćice. Nega porodilja. Više o firmi Mobilna sestra - privatna ambulanta za zdravstvenu negu

Produženi boravak i centar za učenje Plava sova

Produženi boravak za decu od 1. do 5. razreda osnovne škole. Škola engleskog i nemačkog jezika. Privatni časovi iz školskih predmeta. Priprema za prijemni. Više o firmi Produženi boravak i centar za učenje Plava sova

Zdravlje i lepota

Estetska stomatologija - izbeljivanje zuba

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zdravi i beli zubi igraju veliku ulogu kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Blistav i lep osmeh najbolji je pokazatelj zdravlja i lepog izgleda. Estetska stomatologija pacijentima omogućava savršen osmeh. Ako ste se odlučili da vašem licu podarite zdrav i lep osmeh, da povratite izgubljeno samopouzdanje u Stomatološkoj ordinaciji Art Dental dr Bilić, možete uraditi sve ono što vam je potrebno da na lice vratite osmeh na koji ćete biti ponosni.
 


Izbeljivanje zuba

Zubi vremenom gube svoju belinu i sjaj, a razlozi za to mogu biti hrana i obojeni napici kao što je kafa, čaj, koka-kola, crno vino i cigarete. Osim toga i neko voće može uticati na belinu vaših zuba, obratite pažnju ukoliko jedete nar, ribizle ili kupine. Na ove uzročnike stomatolog može uticati metodom beljenja zuba, ali ukoliko je genetika učinila svoje pa prirodno imate tamnije zube, metoda izbeljivanja nema velikog uticaja.

Beli zubi doprinose lepšem i zdravijem izgledu lica, a estetska stomatologija ima za cilj da vam pruži upravo takav savršen osmeh.

Estetska stomatologija uključuje

  • Izbeljivanje zuba – radi se pomoću lampe za izbeljivanje
  • Keramičke ljuspice – popravlja boju, oblik i položaj zuba i daje vašem osmehu novi izgled
  • Bezmetalne krunice – pružaju prirodnost boje i oblika
  • Poliranje i profesionalno čišćenje zuba
  • Beljenje u ordinaciji i u kućnim uslovima

Pre nego što se odlučite na izbeljivanje zuba u ordinaciji, potrebno je da se prvo posavetujete sa stomatologom. U ordinaciji Art Dental dr Dragana Bilić Bajazet uradiće pregled vaših zuba, saslušati vaše želje i na osnovu donetog zaključka predložiti koji postupak beljenja je najbolji za vaše zube.

Ukoliko imate lečene zube koji su potamneli a ne želite da ih brusite i zamenjujete keramičkim krunama, svoj zub sačuvajte posebnim postupkom beljenja zuba u ordinaciji.

Pored estetske stomatologije u ordinaciji se radi pregled i lečenje zuba, stomatološka protetika i dečija stomatologija. Zakazivanje i pregled možete uraditi na kontakt telefon koji se nalazi na prezentaciji Stomatološka ordinacija Art Dental dr Bilić Sremski Karlovci.

 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas