Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optika Popović

Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled. Više o firmi Optika Popović

Montessori Dečija kuća

Montessori Dečija kuća u Novom Sadu. Četvoročasovni boravak dece od 18 meseci do 6 godina, rad po Montessori metodi. Više o firmi Montessori Dečija kuća

Dunđerov - transport, kombi prevoz

Dunđerov-transport, kombi prevoz iz Futoga. Prevoz kvarljive i ne kvarljive robe, selidbe, prevoz građevinskog materijala, prevoz otpadnog materijala. Više o firmi Dunđerov - transport, kombi prevoz

Zdravlje i lepota

Epilacija i ostali laserski tretmani u Nada Divi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Jesenji period idealan je da se srede problemi sa kožom, pa su laserski tretmani lica za uklanjanje ožiljaka od akni i ostali laserski tretmani za lečenje problema na koži - epilacija, podmlađivanje, uklanjanje bradavica, fibroma, mladeža, kapilara, fleka - ponovo aktuelni. Poliklinika Nada Diva, kao i uvek, obavlja ih vrhunski, najmodernijim aparatima.

Epilacija nogu, ruku, pazuha


Vaša koža zaslužuje da bude zdrava i lepa, a Vi zaslužujete da se u njoj odlično osećate! Svi Vaši kožni problemi mogu biti rešeni, pomoću najsavremenijih metoda, uz iskustvo i znanje lekara. Mladeži, bradavice, kapilari, fleke, fibromi, ožiljci od akni i ostae neprijatne pojave, vrlo brzo postaju prošlost.

Svežiji dani savršeni su i da uradite nešto što ste odavno priželjkivali - podmlađivanje kože lica, a u ovoj poliklinici ponudiće Vam više vrsta liftinga.

Možete se opredeliti i za nešto što će Vam sigurno olakšati život, a to je laserska epilacija, laserom najnovije generacije, Lumenis Light Sheer Duet. Ovaj laser omogućava trajno uklanjanje dlaka na brži, delotvorniji i bezbedniji način. Bilo da se radi epilacija nogu, epilacija ruku, epilacija pazuha, epilacija prepona, epilacija leđa ili epilacija lica, tretman traje maksimalno 15 minuta i potpuno je bezbolan.

Dozvolite sebi da se ove jeseni izgledate lepše i osećate se bolje, Vaša sigurna podrška u tome je poliklinika Nada Diva.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas