Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Kozmetički salon Bonne Etoile

Kozmetički tretmani lica: ultrazvučno čišćenje, medicinski tretman, mikrodermoabrazija, Pure Oxigen. Pedikir, depilacija, ultrazvučno skidanje visećih bradavica Više o firmi Kozmetički salon Bonne Etoile

Gentlemen – kafe restoran

Kafe restoran u Novom Sadu. Vrhunska hrana i piće po pristupačnim cenama. Idealan za poslovne sastanke, druženja i porodični ručak. Organizacija proslava. Više o firmi Gentlemen – kafe restoran

Korisne informacije

Elektronski servisi Poreske uprave

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Od 1. januara 2014. godine, radi neometanog obavljanja delatnosti, svi privredni subjekti u zemlji u obavezi su da koriste elektronske servise Poreske uprave Republike Srbije i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja. Tada stupa na snagu Pravilnik o poreskoj prijavi za porez po odbitku, odnosno objedinjena naplata poreza i doprinosa. Od 6. januara biće obavezno i elektronsko podnošenje jedinstvene prijave na socijalno osiguranje.

Preduslov za korišćenje navedenih elektronskih servisa koji od početka naredne godine postaju obavezni, je posedovanje kvalifikovanog elektronskog sertifikata. Sertifikaciono telo PKS, u skladu sa Zakonom o elektronskom potpisu, izdaje kvalifikovane elektronske sertifikate koji su namenjeni svim učesnicima elektronskog poslovanja u Srbiji.

Privredna komora Srbije poziva privredne subjekte da na vreme pribave kvalifikovane elektronske sertifikate, kako bi se stvorili svi preduslovi za normalno poslovanje i ispunjavanje zakonskih obaveza početkom naredne godine.

Sve potrebne informacije o Sertifikacionom telu PKS, proceduri izdavanja kvalifikovanog elektronskog sertifikata i ceni, možete pročitati na linku http://www.pks.rs/ca .

U cilju unapređenja i efikasnije realizacije Vaših zahteva, omogućena Vam je online prijava na linku http://www.pks.rs/SertifikatPKS.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas