Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Novosadsko pozorište - Újvidéki Színház

Pozorište, pozorišne predstave na srpskom i mađarskom jeziku, simultani prevod predstave. Premijere i gostovanja. Više o firmi Novosadsko pozorište - Újvidéki Színház

Bata Pežo - riblja čarda

Riblja čarda na Dunavu, riblja čorba, riba, morski plodovi, jela ispod sača, specijaliteti sa roštilja. Organozacija proslava i poslovnih ručkova. Više o firmi Bata Pežo - riblja čarda

Poliklinika Pekić

Internističko-kardiološka ordinacija, dermatologija, hirurgija, alergo testovi, laboratorija, ultrazvuk srca i ostalih organa. Laserski tretmani lica i tela. Više o firmi Poliklinika Pekić

Za lakše poslovanje

Električne i ručne makaze za šišanje ovaca

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nastupa sezona šišanja ovaca, te je za stočarske farme od velike važnosti da nabave odgovarajuću opremu. Kako biste ovaj posao izveli što lakše i brže, nabavite električne i ručne makaze za šišanje ovaca, švajcarske marke Heiniger i marke Kamer. Koristeći njih, šišanje ovaca ćete izvesti lagano i sa zadovoljstvom, umanjivši mogućnost posekotina stoke.

Ručne makaze za šišanje ovaca


Firma Clair, u čijem asortimanu se nalazi stočarska oprema vrhunskog kvaliteta, obezbediće Vam sledeći alat, neophodan svima koji uzgajaju ovce:

  • Električne makaze za šišanje ovaca Heiniger
  • Ručne makaze za šišanje ovaca Kamer

Pored makaza, od opreme za uzgoj ovaca u ponudi je i sav ostali pribor: oprema za mužu, klešta za označavanje, pojilice i hranilice, pribor za negu ovaca itd.

Samobrusne makaze za šišanje ovaca


Evo i zanimljivosti na ovu temu. Dosadašnji svetski rekorderi, Irac Ajvan Skot i Keri Džo Te Huia sa Novog Zelanda, za osam sati ošišali su 749, odnosno 507,ovaca! I Vi se možete prijaviti na brojna takmičenja u striganju ovaca, koja se održavaju u Srbiji i okolnim zemljama. A, s obzirom da je Udruženje farmera sa Novog Zelanda pokrenulo inicijativu da šišanje ovaca postane olimpijski sport i taj predlog poslalo Međunarodnom olimpijskom komitetu, ko zna gde će Vam biti kraj!

Dočekajte sezonu šišanja potpuno opremljeni i sigurni da će Vaš posao teći glatko i bez problema! Da biste nabavili električne i ručne makaze za šišanje ovaca, pozovite Clair.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas