Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Aluna

Salon lepote, nega lepote, tretmani. Pedikir, manikir, nadogradnja noktiju, masaža, mezoelektroporacija, fotoepilacija i depilacija, permanentni make up. Više o firmi Aluna

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Muzička radionica DO RE MI

Violina, harmonika, gitara, flauta, klavir, sintisajzer. Nastava se odvija kroz brižljivo kreirane programe za različite uzraste. Više o firmi Muzička radionica DO RE MI

Za lakše poslovanje

Ekološke kese za pakovanje proizvoda

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ekološke kese postale su imperativ, u svetu već neko vreme, a sada intenzivno i kod nas. Sve češće se priča o štetnosti plastičnih kesa, te je proizvodnja ekoloških, biorazgradivih kesa postala potreba, bez koje se uskoro neće moći.  Šta god da proizvodite, ekološka ambalaža će Vam pomoći ne samo da pratite ekološke trendove, već i da svoj novac značajno uštedite.

Ekološke kese, VirtualniGrad


Kese od biorazgradive plastike, takozvane polidal kese, svih vrsta i dimenzija, proizvodi Poliplast. Kod njih se mogu nabaviti kese za pakovanje, kese za zamrzivač, kese za butike, kese za smeće i druga biorazgradiva ambalaža.

Postoje mnoštvo razloga zašto da koristite ove ekološke kese za pakovanje proizvoda.  Obzirom da je njihova proizvodnja jeftinija, samim tim su i biorazgradive kese povoljnije od ostalih, neekoloških kesa. Ekološka ambalaža zahteva znatno manje novca, a doprinosi očuvanju prirode, jer se sama vrlo brzo razgrađuje i pretvara u đubrivo, bez emitovanja štetnih čestica metana.

Biorazgradiva ambalaža, VirtualniGrad


Pored toga, ekološka ambalaža predstavlja estetsko rešenje za Vaše proizvode, jer može da bude providna i u boji i tanja je od plastičnih kesa. Lepe i praktične, ekološke kese su takve da mogu da dođu u dodir sa svim vrstama namirnica. Izdržljivost i mehaničke osobine ovih kesa su takođe na izuzetnom nivou.

Ako bismo uporedili biorazgradive kese sa ostalim vrstama, sve prednosti su na strani ekološke ambalaže. Plastične kese, dok se razgrađuju, emituju štetni metan, baš kao i papirne kese, koje su, pritom, nepraktične i skuplje. Čak  kese od jute i pamuka, koje Vam na prvi pogled ne deluju štetno, iziskuju uništavanje prirode.

Probudite ekološku svest i sačuvajte svoj novac, koji će Vam uštedeti biorazgradiva, ekološka ambalaža. Naručite ekološke kese za pakovanje proizvoda iz Poliplasta.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas