Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

Genetsko savetovalište, prenatalna dijagnostika, rizici u trudnoći. Biohemijski markeri, analiza plodove vode, analiza kariotipa. Pedijatrijska ordinacija. Više o firmi Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

My Home Company doo

Proizvodnja i prodaja montažnih kuća. Montažne kuće, termo i zvučna izolacija, ušteda energije do 70%, ključ u ruke. Čvrsta gradnja - zidane niskoenergetske kuće. Više o firmi My Home Company doo

M90 trading - prodaja i servis cisterni

Prodaja i servis cisterni i dodatne opreme priznatih evropskih i svetskih proizvođača. Zastupnik renomiranog belgijskog proizvođača cisterni LAG. Više o firmi M90 trading - prodaja i servis cisterni

Zdravlje i lepota

Dynamic Pro - ortopedska pomagala

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Predstavljamo Vam člana privrede VirtualnogGrada Dynamic Pro specijalizovanu prodavnicu ortopetskih pomagala koja je ušla u osmu godinu saradnje sa nama. Firma Dynamic Pro beleži svoje postojanje od 1993.godine, a za to vreme prošla je sve faze razvoja od male proizvodnje do radnje koja iskustvom i izborom artikala može da ponudi najoptimalniji odnos kvaliteta i cene za Vaše probleme.

Više od dvadeset godina iskustva u ortopediji i sportu,  Dynamic Pro svojim korisnicima omogućava nabavku ili izradu proizvoda po želji i potrebi korisnika. U želji da Vam pomogne da otklonite bol ili nastalu povredu, u saradnji sa lekarima izabrali su različite proizvode koji pomažu u rešavanju nastalog bola ili povrede prilikom neke sportske aktivnosti, povrede na radu ili neke hirurške intervencije, u vidu različitih ortoza, midera, steznika i pojasa.

Dynamic Pro u svom asortimanu proizvoda pruža široku lepezu veoma kvalitetnih ortopetskih pomagala, a ono na čega je najponosnija je program abdominalnih steznika i lumbalnih midera.

Ukoliko su vam potrebni steznici (pojasevi) iz programa se izdvaja: steznik za popravljanje stasa, elastični steznik za stomak i labav trbušni zid, steznik-pojas za lumbosakralni deo kičme, steznik za grudni koš, ključnu kost, za prst, steznik-pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju) idr.

Program Dynamik  Pro svojim korisnicima omogućava proizvodnju anatomskih uložaka, rađenih metodom otiska u peni, što omogućava maksimalnu preciznost u izradi i potpuno rastrećenje i uklanjanje bola kao i očuvanje kičme i zdravlja

U zavisnosti kakav problem imate bilo da je došlo do povrede ili bola, u prodavnici možete pronaći razna sportska pomagala kao što je: steznik za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom ili metalnim šinama, steznik za lakat i rame i dr.

Za povrede vrata  u ponudi su meke i čvrste kragne za imobilizaciju vrata: Tomasova kragna, Šancova kragna i Philadelphia kragna.

Mnogi zadovoljni korisnici, sportisti i rekreativci poklonili su svoje poverenje upravo specijalizovanoj prodavnici Dynamic Pro, jer tu su pronašli rešenje za svoje probleme i potrebe.

Sve artikle možete dobiti Express poštom, a za više informacija o proizvodima ove firme kao i kontakt telefon potražite na Dynamic Pro – ortopedska pomagala.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas