Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

TVB doo - hale za izdavanje

Hale za izdavanje, zakup poslovnog prostora u Zrenjaninu, proizvodni pogoni, izdavanje hala i skladišta Više o firmi TVB doo - hale za izdavanje

Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

Baloni za sve. Dečiji baloni, dekoracija za dečije rođendane i animator za decu. Originalna dekoracija balonima za svadbe, promocije, korporativne zabave. Više o firmi Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

HBT Gips - gipsarski radovi cene

Gipsarski radovi, cene rigips ili knauf suva gradnja. Spušteni plafoni, pregradni zidovi, adaptacija potkrovlja, oblaganje zidova. Pokriva Beograd i Novi Sad. Više o firmi HBT Gips - gipsarski radovi cene

Za kuću i stan

Dubinsko pranje tepiha i mebla

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Lepo, toplo vreme je savršen period za detaljno čišćenje i doterivanje stambenog prostora. Koliko god Vam svaka mrva ili fleka bila uočljiva pod jakom sunčevom svetlošću, ipak biste zaobišli najnapornije kućne poslove. Zato postoji tepih servis u Novom Sadu, koji će umesto Vas izvesti dubinsko pranje tepiha, čišćenje tepiha i dubinsko pranje nameštaja.

Dubinsko pranje tepiha, pranje mebla


Vaši tepisi i mebl neminovno su pokupili pregršt prašine i prljavštine, a od pomisli na naporno trešenje tepiha, a zatim i besomučno trljanje sapunicom, poželite da odložite spremanje. Naravno da to ne treba da činite, jer postoji servis za pranje tepiha koji pokriva ceo Novi Sad i okolna mesta, a koji će doprineti da Vaši tepisi i mebl zablistaju, jer za njih dubinsko pranje tepiha i dubinsko pranje mebla, predstavlja posao koji se znalački obavlja, skoro 20 godina.

U pitanju je Mds-Comp, firma koja nije samo tepih servis, već i agencija za čišćenje stanova i poslovnih objekata. Vašem domaćinstvu, ponudiće sledeće usluge:

  • Čišćenje tepiha od prirodnih i veštačkih vlakana
  • Dubinsko čišćenje nameštaja (čišćenje mebla)
  • Dubinsko pranje sedišta automobila
  • Pranje fasada
Čišćenje tepiha, čišćenje mebla

Ako zaista želite da se otarasite prljavštine i grinja, nakon usluge čišćenja tepiha i mebla, udisaćete potpuno drugačiji vazduh u svojoj kući, dok će efekat besprekorne čistoće i higijene ulepšati svaki dom, više nego kupovina novog nameštaja.

Čišćenje tepiha i dubinsko pranje nameštaja, servis za pranje tepiha Mds-Comp obaviće brzo i lako, a Vi ćete biti odmorni, okruženi čistoćom i blistavošću.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas