Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Veleprodaja i maloprodaja bele tehnike. Bela tehnika: peći, veš mašine, zamrzivači, frižideri, televizori, kućni aparati, elektroinstalacioni materijal. Više o firmi ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođstvo, knjigovodstvene usluge i vođenje knjiga. Osnivanje radnje, prijava i odjava radnika, plate i naknade... Više o firmi Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Antilopa pzr - kožna galanterija

Izrada kožne galanterije, torbe, novčanici, futrole, kaiševi, privesci, vizatori, podmetači, rokovnici. Kožarska radionica i prepravke predmeta od kože. Više o firmi Antilopa pzr - kožna galanterija

Za kuću i stan

Drveni prozori, vrata i šalukatre - izrada i montaža

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Renoviranje stambenog prostora podrazumeva da želite da obnovite, ulepšate ili proširite objekat u kojem boravite. Pre nego što krenete sa odabirom boja za zidove, pre nego što krenete u raspravu sa ukućanima oko rasporeda nameštaja i pre nego što majstori zakorače u brisani prostor iz kojeg treba da iznikne Vaš novi dom, da Vas podsetimo da je najznačajniji deo renoviranja dodatna funkcionalnost, toplina i udobnost stana ili kuće. Ne zaboravite da se prvo pravi temelj, pa onda postavlja krov. Dakle, prvo obezbedite dobru izolaciju bez koje sve ono što ćete kasnije činiti pada u vodu.

Izrada građevinske stolarije, VirtualniGrad
Drveni prozori, VirtualniGradIzrada drvenih prozora, VirtualniGradStolarska radionica, izrada šalukatri, VirtualniGradŠalukatre, grilje, građevinska stolarija, VirtualniGradVrata od drveta, izrada i ugradnja, VirtualniGrad

Da biste uživali u blagodetima svog doma, potrebno je da mu obezbedite savršenu zaštitu od spoljnih uticaja. To znači da prozori i vrata, koji su najdirektnije izloženi suncu, kiši, snegu, vetrovima, habanjima, grebanjima, moraju da budu kvalitetni. Predložena Vam je PVC stolarija kao dobro, a jeftino, rešenje, međutim treba da znate da PVC vrata i prozori nisu trajno rešenje. Ni u estetskom, ni u funkcionalnom, a ni u zdravstvenom smislu.

Razmotrite opciju stolarske radionice Novi dom plus koja argumentovano navodi prednosti doma čije otvore čine vrata i prozori od drveta. Naime, drvo je plemenit, lep i zdrav materijal čija ekološka svojstva, čvrstina i izdržljivost fasciniraju stolećima, a termička i zvučna izolacija omogućavaju da uživate u privatnosti i toplini svog doma.

Slaba provodljivost, visok stepen elastičnosti i minimum kondezacije čine drvo odličnim izborom za najrazličitije prostore, a posebno za dečije sobe koje treba da budu maksimalno zaštićene od spoljnih uticaja.

Izrada građevinske stolarije u radionici Novi dom plus podrazumeva maksimum iskorišćenosti svih pozitivnih svojstava drveta. Sa garancijom postojanosti od 10 godina, izrada prozora se vrši sa ugradnjom otpornih vakuum stakala, a izrada vrata se vrši sa ugradnjom vratnih zatvarača sa 5 prihvata, što obezbeđuje bolje dihtovanje i dodatno obezbeđenje. Ako se uradi i kvalitetna montaža prozora i vrata, onda se produžava vek trajanja svakog proizvoda.

Drveni prozori stolarske radionice Novi dom plus mogu da se isporuče i sa dodatnom zaštitom. Naime, ovde se proizvode i drvene šalukatre ili grilje koje će dodatno zaštiti, ali i ulepšati Vaše prozore. Izrada i montaža drvenih prozora, vrata i šalukatri podrazumeva predlog nacrta prema Vašoj ideji, stručne savete pri izboru drveta, boja i oblika, visok kvalitet izrade i poštovanje dogovorenih rokova stolarske radionice Novi dom plus.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas