Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

SBB - Srpske kablovske mreže

Kablovski sistem, kablovska televizija, brz i pouzdan kablovski internet, uvođenje kablovske televizije, Total TV, Show Room i Napredna tehnička podrška. Više o firmi SBB - Srpske kablovske mreže

Aleksandar Inženjering doo

Prodaja i servis mernih instrumenata, merenje električnih veličina, osvetljaja i luminanse, buke, vibracija, mikroklime, prašine, E/M zračenja. Više o firmi Aleksandar Inženjering doo

PIP doo - proizvodnja tortilja

Proizvodnja tortilja, tortilje za slatko i slano. Recepti za tortilje sa mesom, povrćem i voćem. Originalna meksička tortilla. Slani i slatki integralni keks. Više o firmi PIP doo - proizvodnja tortilja

Korisne informacije

Dolar, rublja i meksički pesos valute za 2016.

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ukoliko ste planirali da uštedite, planirajte da u 2016. godini kupite američki dolar, rusku rublju i meksički pesos. Naime, kako predviđa američka investiciona banka Goldman Sachs, vrednost američkog dolara u predstojećoj godini će znatno ojačati, biće ubrzana inflacija u SAD, dok priličan skok očekuje zvanične valute Rusije i Meksika.

Dolar, rublja, pesos za 2016.


Pre oglašavanja američke banke, njujorška agencija Bloomberg preporučila je kupovinu južnoafričkog randa i čileanskog pesosa.

Banka tvrdi da će dolar u 2016. godini ojačati prema evru i jenu, kao posledica ovogodišnjeg skoka  vrednosti prema svim svetskim valutama.

Evropska centralna banka i Centralna banka Japana nastavile su da povećavaju obim monetarnih podsticaja.

Jedno od predviđanja stručnjaka iz Goldmana Sachsa je i da će se investitori koncentrisati na kupovinu američkih obveznica koje su povezane sa inflacijom.

Prošlogodišnje prognoze njujorške banke, koje su se odnosile na pad evra na 1,15 dolara u periodu od godinu dana, obistinile su se. Zapravo, evro je ove godine pao i ispod tog nivoa. Da li će se njihove prognoze ostvariti i naredne godine, ostaje da se vidi.

 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas