Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zanatsko obrazovni centar Adžija

Obuke i kursevi. Neformalno obrazovanje za odrasle. Zanatski kursevi. Škola stranih jezika. Kursevi računara i lepote. Diplome priznate u Srbiji i inostranstvu. Više o firmi Zanatsko obrazovni centar Adžija

Džinić - očni centar

Očni centar Džinić - Specijalistička oftalmološka ordinacija. Operativno lečenje katarakte laserom, operacije glaukoma, lečenje bolesti oka i očnog dna. Više o firmi Džinić - očni centar

Odrastalište - centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici

Odrastalište nudi čuvanje školske dece, produženi boravak dece, pomoć pri izradi domaćih zadataka, sportske aktivnosti Više o firmi Odrastalište - centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici

Moda

Din i Den Katen

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Din i Den Katen su identični blizanci i popularni modni dizajneri, osnivači i vlasnici internacionalne modne kuće DSQUARED2. Braća su poznata po kolekcijama u kojima vraćaju stari duh roka. Iako su modeli iz njihovih kolekcija uglavnom namenjeni svakodnevnom odevanju, stekli su mnoštvo fanova iz sveta poznatih: Leni Kravic, Madona, Džastin Timberlejk, Rijana, Nikolas Kejdž, Kristina Agilera, Riki Martin i mnogi drugi.

Din i Den Katen, modni dizajneri


Din i Den su rođeni 1964. godine u Torontu, kao najmlađi od devetoro dece u porodici poreklom iz Napulja. U Njujork se sele 1983. godine, kako bi studirali modu u jednoj od prestižnih škola za dizajn, koju ipak nisu završili. Tri godine kasnije, pronalaze sponzore i lansiraju prvu kolekciju ženske garderobe sa potpisom DeanDAN. U narednom periodu, kreiraju za nekoliko modnih kuća. Posle preseljenja u Milano 1991. godine, gde počinju da rade kao dizajneri modnih kuća Đani Versaće i Dizel, kreiraju sopstveni brend.

Do sada, Din i Den su kreirali kolekcije muške odeće, ženske odeće, muške i ženske obuće, ali i parfeme i kozmetiku. Njihove modne revije uvek su zanimljive i eksplozivne, pa se jedna od njih završila tako što je Kristina Agilera muške manekene oslobađala od odeće. Obzirom da su vrlo neposredni i izgledom prepoznatljivi, blizanci su se pojavili u spotovima Fergi i The Black Eyed Peas.

2006. godine braća su odabrana da kreiraju oficijelne uniforme za fudbalski tim Juventus. Godinu dana nakon toga, otvorena je njihova prva prodavnica Dsquared2 u Milanu, a zatim u Atini, Istambulu, Kijevu, Kanu, Parizu, Singapuru i Hong Kongu.

Parfem Potion for men, Din i Den Katen


Katenovi su dobitnici nekoliko prestižnih modnih nagrada, gde staju rame uz rame sa najpoznatijim svetskim modnim kreatorima. Najnovija nagrada je pripala njihovom parfemu Potion for men, za najbolje mirisno ostvarenje 2012. godine.

Za sezonu 2012/2013. Din i Den su ponudili kreacije u kojima domonira vintidž stil, sa puno krzna, starinskog nakita, dijamanata i dragog kamenja. Prethodne sezone lansirali su klizaljke sa vrtoglavim štiklama, pa nema sumnje da će i sledeća zima biti uzbudljiva uz njihove komade garderobe.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas