Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bap promet doo - oprema za stolare

Oprema i materijali za stolare: sečenje, kantovanje, udvajanje, klizni mehanizmi, aluminijumski ramovi, dezenirano staklo, okovi. Izrada i montaža nameštaja. Više o firmi Bap promet doo - oprema za stolare

Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Proizvodnja i prodaja tepiha, tepisi modernih dezena, čupavi ili meki, minimalistički ili tradicionalni dizajn. Tepisi od zida do zida za hotele i restorane. Više o firmi Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Gentlemen – kafe restoran

Kafe restoran u Novom Sadu. Vrhunska hrana i piće po pristupačnim cenama. Idealan za poslovne sastanke, druženja i porodični ručak. Organizacija proslava. Više o firmi Gentlemen – kafe restoran

Za lakše poslovanje

Dijetetika - kapsuliranje i pakovanje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želeli biste da uložite novac u neki proizvod, ali nemate jasnu ideju? Razmislite o brendu u dijetetici, obzirom da je ovaj trend u svetu izuzetno isplativ, a kod nas ima puno prostora da biste se i Vi pronašli na ovom polju. Dijetetski suplementi u obliku kapsula ili tableta, nesumnjivo će naći svoje mesto na tržištu, a potencijalnih kupaca je mnogo.

Kapsuliranje, blistiranje


Zato, osmislite koji proizvod bi mogao biti interesantan da ga plasirate, a ako nemate ideju, postoji neko ko Vam može pomoći i dati Vam sve potrebne informacije i savete.

Veleprodaja zdrave hrane i suplemenata u ishrani Euro Tim Vam nudi kompletnu podršku i uslugu – od ideje do finalnih proizvoda! Oni mogu da Vam obezbede uvoz sirovina, ambalažu (u blisterima ili bočicama), proizvođačku specifikaciju, registraciju proizvoda, izvoz i sve ostale detalje koji su neophodni da bi jedan ovakav proizvod nastao.

Kapsuliranje, blistiranje i pakovanje su osnovne usluge koje će Vam Euro Tim vrhunski odraditi, ali su tu i za sve ostale korake u stvaranju brenda u dijetetici, kao i za svako Vaše pitanje ili nedoumicu.

U ovoj firmi mogu da Vam obezbede popularne softgel kapsule, jer imaju odličnu višegodišnju saradnju sa svetski renomiranim proizvođačima softgel kapsula. Pored toga, Euro Tim već 10 godina od renomiranih japanskih proizvođača uvozi sirovinu koenzym Q10 (koenzim Q10), koju možete s poverenjem nabavljati od njih.

Ostvarite se u oblasti koja pruža dobre šanse - osmislite sopstveni dijetetski suplement. Za kapsuliranje, blistiranje i pakovanje kontaktirajte Euro Tim.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas