Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Unispromet doo - stovarište drvene građe

Prodaja drvene građe. Rezana građa, sušeno drvo (daske, grede, letve), repromaterijal za stolare. Uslužno sušenje drveta. Proizvodi od drveta, stolarske usluge. Više o firmi Unispromet doo - stovarište drvene građe

Poliklinika Nada Diva

Dermatologija, plastična hirurgija, fizikalna terapija. Lasersko lečenje akni i ožiljaka, Fraxel laser i radiotalasni lifting kože, korekcija ušiju, lipoliza. Više o firmi Poliklinika Nada Diva

Active Life Physical - fizikalna medicina

Active Life Physical Vam nudi uslugu iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije i to: specijalistički pregledi, elektroterapija, kineziterapija itd. Više o firmi Active Life Physical - fizikalna medicina

Zdravlje i lepota

Depilacija šećernom pastom

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Depilacija šećernom pastom je metoda depilacije koja se koristi hiljadama godina. Poznata je i kao egipatska depilacija, jer kažu da ju je koristila i sama Kleopatra. Stvarni proces depilacije je sličan kao kod depilacije voskom, s tim što je osnovna razlika između njih da depilacija šećernom pastom manje boli, a zbog prirodnih sastojaka manje je štetna.

Depilacija šećernom pastom


Šećerna pasta se ne lepi za kožu kao vosak, te je stepen bola i neprijatnosti znatno manji. Za razliku od voska, šećerna pasta duboko prodire u kožu i na taj način izvlači dlaku iz korena, pospešuje zatvaranje folikule, čime je dalji rast dlake otežan. Napravljena je od prirodnih sastojaka (šećer, med i sok od limuna) i samim tim je manje agresivna za kožu od voska. S obzirom da se ovi sastojci gotovo uvek nalaze u domaćinstvu, mnoge dame pribegavaju ovoj vrsti depilacije u kućnoj radinosti.

Ukoliko se odlučite za tako nešto, potrebno je da znate da pre nanošenja šećerne paste, kožu morate očistiti i posuti bebi puderom. Takođe, morate strogo voditi računa o količini sastojaka i stepenu zagrevanja, kako ne biste toplotom iziritirali kožu i kako biste pastu mogli u potpunosti da uklonite sa područja na koja ste je naneli.

Da ne biste brinuli o svim tim detaljima, ovaj način depilacije možete prepustiti i profesionalcima. Depilacija šećernom pastom jedna je od usluga koje obavlja salon lepote Aluna, čiji stručnjaci obavljaju depilaciju na maksimalno bezbedan način.

Depilacija šećernom pastom odgovara svakom tipu kože. Ne škodi čak ni osobama sa proširenim venama. Ovo je 100% higijenski način za uklanjanje dlaka i može da se sprovodi na svim, pa i najosetljivijim područjima. Nakon tretmana, malje se vidno proređuju i ne urastaju. Koža ostaje nežna i glatka, bez ikakvog osipa.

Ukoliko Vas zanima depilacija šećernom pastom, kontaktirajte salon lepote Aluna.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas