Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Centar za učenje engleskog jezika, Montessori zabavište, škola engleskog za decu od 3-12 godina, Cambridge diplome za najmlađe. Priprema tinejdžera i odraslih. Više o firmi Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Ordinacija za alergijske bolesti dr Kikinđanin

Ordinacija za alergijske bolesti dr Veselin Kikinđanin, alergija u trudnoći, alergijski testovi, lečenje alergije kod dece, testiranje na alergiju, alergolog. Više o firmi Ordinacija za alergijske bolesti dr Kikinđanin

Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

Genetsko savetovalište, prenatalna dijagnostika, rizici u trudnoći. Biohemijski markeri, analiza plodove vode, analiza kariotipa. Pedijatrijska ordinacija. Više o firmi Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

Zdravlje i lepota

Dentalni turizam uz besplatan smeštaj

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dentalni turizam u Srbiji, a pogotovo u Novom Sadu, je u zamahu, jer su cene stomatoloških usluga i zubnih nadoknada neuporedivo niže od inostranih, usluge su podjednako kvalitetne, a Srbija i grad Novi Sad imaju toliko toga da pruže, te su ujedno i omiljena turistička destinacija. Kako bi maksimalno izašli u susret svojim pacijentima, zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh im nudi besplatan smeštaj u svojim apartmanima.

Dentalni turizam u Novom Sadu


Dakle, ukoliko dolazite u Novi Sad da doterate zube i usput obiđete brojne znamenitosti i uživate u vojvođanskoj prestonici, Dentateh će Vam obezbediti sve što Vam je potrebno.

Zubotehnička laboratorija

Ova porodična zubotehnička laboratorija znanje i iskustvo prenosi s kolena na koleno, a sa radom je počela, pod drugim imenom, još 1958. godine. U njoj se proizvode najkvalitetnije zubne nadoknade: metalokeramički mostovi, subtotalne i totalne proteze (akrilatne i metalne), metalokeramičke i bezmetalne keramičke krunice.

Dentalni turizam Srbija


Stomatološka ordinacija

Kroz saradnju sa Dentatehom, možete dobiti sve stomatološke usluge, izuzetnog kvaliteta. Dentateh sarađuje sa renomiranim stomatološkim ordinacijama, gde će Vas primiti isključivo stomatolozi sa puno iskustva. Kada obavite stomatološki pregled sa snimanjem zuba, dobićete jasnu sliku o stanju Vaših zuba i vilice, uz predlog o daljim tretmanima. Ukoliko je potrebno, pristupa se uzimanju otiska i izradi zubne proteze ili drugog pomagala, dok Vi uživate u lepotama Novog Sada.

Dentalni turizam Novi Sad


Dentalni turizam Novi Sad

Sve to vreme, bićete smešteni u apartmanu od 65 m2, u neposrednoj blizini zubne laboratorije i stomatološke ordinacije. Ako stižete avionom, možete računati i na transfer od aerodroma u Beogradu do Novog Sada (65 km).

Dođite u Novi Sad po svoj novi izgled zuba i uživajte u gostoprimstvu i udobnosti. Ukoliko ste zainteresovani za dentalni turizam uz besplatan smeštaj, kontaktirajte Dentateh.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas