Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svet čarobnih balona

Adresa: Novosadskog Sajma 6, 21000 Novi Sad
Telefon: 065 633 83 05DEKORACIJA BALONIMA

Dekoracija balonima ne mora da bude puko ukrašavanje, već vrsta umetnosti. Atraktivni baloni za dekoraciju, različitih vrsta, boja i veličina, otvaraju jedan potpuno novi svet i nude pregršt originalnih ideja , kada je u pitanju dekoracija prostora za proslave, promocije i druge specijalne prilike. Još ukoliko se ovim segmentom pozabave spretni kreativci, koji od balona za čas umeju da naprave umetničko delo, nastaje prava čarolija!

Uvidećete da je sve moguće kada za ukrašavanje balonima angažujete studio za dekoraciju Svet čarobnih balona. Ne samo da ćete dobiti nesvakidašnje dekoracije od balona koje su u skladu sa vrstom proslave i Vašim ličnim stilom ili potrebom, nego možete poručiti neobične figure od balona, ali i čitave skulpture od balona, koje će Vašu zabavu ili promociju definitivno izdvojiti od ostalih.

Ukrasi od balonaDEKORACIJA BALONIMA ZA PROSLAVE

Dekorativni baloni su prva asocijacija kada se pomene ukrašavanje prostora za neko slavlje. Ali, zašto bi Vaša proslava ili promocija bila nalik na sve ostale? Neka Vaša dekoracija balonima bude potpuno drugačija od svega do sada viđenog!

Ovaj studio nudi sledeće usluge:

  • dekoracije za rođendan
     
  • dekoracije za svadbu
     
  • dekoracija za dečiji rođendan

Dečije dekoracije balonima upotpuniće svaki dečiji rođendan i napraviti od njega prostor iz bajke. Duga, cveće, junaci iz crtanih filmova, životinje od balona i razne druge figure, doprineće da klinci i klinceze zaplove u fantastični svet mašte i igre. Baloni za dečiji rođendan dočaraće mališanima svu posebnost detinjstva i uvesti ih u razne zanimljive avanture, koje može upotpuniti dečiji animator.

Dekoracija balonima za proslave


Kada je u pitanju dekoracija restorana za svadbe, ukrasi od balona koje ovde naručite mogu biti duhoviti i simpatični, ali i nežni i sofisticirani, kako god Vi poželite. Za šta god da se odlučite, Vaše dekoracije za venčanje neće biti klasične.


DEKORACIJA BALONIMA ZA PROMOCIJE

Megamarketi, knjižare, butici, lokali, firme, banke, prodavnice koje žele da njihovo otvaranje ili promocije krase originalne dekoracije koje privlače pažnju, svakako treba da se opredele za ovaj vid vizuelnog marketinga.

Svet čarobnih balona ponudiće Vam 1001 ideju, ali i napraviti upravo ono što poželite, i to - od balona! Logo od balona? Predmet koji je na promociji od balona? Stubovi i slavoluk od balona? Da, sjajan način da Vas kupci primete i da se promovišete na jedan posve drugačiji način. Izlog u kojem baloni pričaju priču koju ste zamislili? Sjajna stvar!

Reklame na balonima odličan su način da javnost obavestite o svojoj firmi, uslugama, akcijama, promocijama. Štampa na balonima, koju takođe obavlja ovaj studio, biće isplativ vid marketinga i za Vas.

Dekoracija prodavnica, lokala i kafića za Novu godinu, Sv. Valentin, 8. mart, Haloween i sve druge prilike, uz pomoć efektnih balona, učiniće da se apsolutno razlikujete od svih. Ukoliko želite da odete i korak dalje, možete iskoristiti i usluge animatora ili iznajmiti žive statue. Jedno je sigurno - bićete primećeni i zapamćeni!


Šta sve ovaj maštoviti studio ume da napravi od balona, i u koje svrhe možete iskoristiti njihovo umeće, saznajte na stranici Svet čarobnih balona - studio za dekoraciju i animaciju.


Obzirom da su baloni omiljeni kod mališana, animatori za rođendane sa umećem modelovanja balona mogu da naprave urnebesno zabavan dečiji rođendan. Više o tome saznajte na stranici Animator za decu Mister Twister.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas