Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Korać R doo - štampane samolepljive trake

Proizvodnja i štampa selotejp traka. Štampane samolepljive trake za pakovanje, obeležavanje, lepljenje, reklamu, protiv klizanja. Veleprodaja opreme za farbare. Više o firmi Korać R doo - štampane samolepljive trake

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Privatna ORL ordinacija u Novom Sadu. Specijalistički ORL pregled, lečenje bolesti uha, grla i nosa, ORL terapije. Darkfield analiza žive kapi krvi. Više o firmi Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Stomatološka ordinacija NS Dental

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Dečija stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantati, vadjenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija NS Dental

Za porodicu

Deda Mraz u Vašoj kući

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želite da svojim mališanima priredite nesvakidašnje novogodišnje praznike, sa pravim iznenađenjem? Dolazak Deda Mraza na kućnu adresu je nepogrešiv izbor, jer garantuje radost i ushićenje! Pozovite Deda Mraza koji zna da napravi baš sve od balona i napravite žurku koju će Vaša deca dugo pamtiti!

Deda Mraz u Vašoj kući, Novi Sad


Deda Mraz kod kuće podrazumeva opušteniju atmosferu nego što to obično biva na dodelama paketića u firmama, u obdaništu, na javnim prostorima. Nema nervoze, gužve, plača. Ovaj Deda Mraz sa balonima posebno ume sa decom, i dok im pravi čarobne figure od balona, on ih animira i priča im uzbudljive priče. Ima li šta zabavnije od tavog putovanja u maštu?

Dete dobija na poklon Sneška od balona, igračku po želji, a Deda Mraz mu može uručiti i paketić koji ste Vi spremili. Naravno, uz sve to ide i sjajna novogodišnja animacija dece, i to sve za 1300 dinara. Pritom, možete napraviti sjajne fotografije gde se Vaši klinci smeju i ćaskaju sa Deda Mrazom, okruženi veselim balonima.

Ovo svojevrsno iznajmljivanje Deda Mraza važi za Novi Sad i okolinu, a Vi požurite sa rezervacijom, jer ostalo je još jako malo vremena do Nove godine!

Ukoliko želite da se pojavi Deda Mraz u Vašoj kući, pozovite Svet čarobnih balona, i javiće Vam se animator za decu Mr Twister.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas