Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Rođendaonica Dečije ćoše:
Rođendaonica Dečije ćoše
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Rođendaonica Dečije ćoše Novi Sad

Adresa:
Lasla Gala 23,
21000 Novi Sad
Telefon:
060 35...Klik za prikaz celog broja

http://www.decijecose.rs
Rođendaonica Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle, sa opuštenom i otkačenom atmosferom, rok i disko muzikom. Rođendaonice Novi Sad.
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica Dečije ćoše, Novi Sad
Rođendaonica Dečije ćoše, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica u Novom Sadu
Rođendaonica u Novom Sadu
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica za decu, Novi Sad
Rođendaonica za decu, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Rođendani za tinejdžere
Rođendani za tinejdžere
Kliknite za veću sliku - Rođendani za roditelje
Rođendani za roditelje
Kliknite za veću sliku - Dečije ćoše, Novi Sad
Dečije ćoše, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Kafić za roditelje
Kafić za roditelje
Kliknite za veću sliku - Kafić za roditelje pušače
Kafić za roditelje pušače
Kliknite za veću sliku - Dečiji rođendani
Dečiji rođendani
Kliknite za veću sliku - Mame i tate na žurci
Mame i tate na žurci
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica, Novi Sad
Rođendaonica, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica za tinejdžere, Novi Sad
Rođendaonica za tinejdžere, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Deo dečije rođendaonice
Deo dečije rođendaonice
Kliknite za veću sliku - Rođendani male dece
Rođendani male dece
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica na Grbavici
Rođendaonica na Grbavici
Kliknite za veću sliku - Žurke dece i roditelja
Žurke dece i roditelja

Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle koja odiše posebnom atmosferom, veselom, otkačenom i opuštenom. Gosti kažu da se ovde osećaju kao kod kuće, a organizuju se rođendani zatvorenog tipa.


KAKO IZGLEDA ROĐENDAONICA?

Dečije ćoše je rođendaonica u Novom Sadu, na Grbavici i prostire se na 200 m2, na jednom nivou. Kapacitet je 70 dece i 50 odraslih.

Dečiji deo je vedar, raznobojan, obasjan prirodnom svetlošću i opremljen tako da najmlađi maksimalno uživaju. Sa druge strane, kafić za roditelje uređen je u blago alternativnom stilu, ručno oslikanih zidova, sa umetničkom aspiracijom i već na prvi pogled obećava trenutke uživanja sa prijateljima. Za roditelje pušače na raspolaganju je odvojen, jednako prijatan deo kafića. Ceo prostor je prozračan i klimatizovan.

Na raspolaganju je veliki lavirint, bazen sa lopticama, stena za penjanje, kućica, puno rekvizita za igrice, karaoke sa 2600 pesama, efekti kao što su veštački sneg, balončići, dim, disko kugla, light show, a u posebnoj prostoriji i x box. Ipak, sjajnu atmosferu najviše čini dobra energija koja je osetna od početka do kraja svake rođendanske žurke.


U ČEMU SE OGLEDA POSEBNOST ROĐENDAONICE DEČIJE ĆOŠE?

Može se reći da je Dečije ćoše rođendaonica koja Novi Sad oslikava u najpozitivnijem svetlu, promoviše kvalitetnu zabavu od malih do velikih nogu i obezbeđuje užitak svim generacijama.

Dečije ćoše u osnovi spada u dečije rođendaonice u Novom Sadu, ali je sam ambijent takav da se za par trenutaka može pretvoriti u prostor savršen za žurke tinejdžera i odraslih, pa nije retko da i roditelji odluče da na ovom mestu proslave svoj rođendan sa prijateljima, dok njihove klince zabavljaju animatori.

Ukoliko prođete pored rođendaonice Dečije ćoše, čućete kako odzvanja kvalitetna muzika, najčešće disko i rok. Klinci, ali i stariji, najradije đuskaju u ritmu hitova Abbe, Metalike, ACDC, Majkla Džeksona i domaćih rok pesama. Takođe su popularne dečije pesme - obrade poznatih rok pesama. Nemojte se iznenaditi kada vidite sa kojim žarom najmlađi sviraju virtuelne gitare i skaču uz hitove kao što su Motori ili TNT.


DEČIJI ROĐENDANI

Rođendaonica Dečije ćoše nudi jedinstven koncept zabave vašim mališanima, imali oni 4 ili 11 godina.

Dečiji rođendani u Ćošetu su energični, smehotresni, lepršavi... Sa decom se igraju mlade, ljubazne i nasmejane animatorke - vaspitačice, koje u rukavu imaju neverovatan broj zanimljivih igara, koje biraju prema uzrastu i afinitetima slavljenika, roditelja i gostiju.

Akcenat dečije rođendaonice je da žurka sve vreme traje, da se stalno nešto dešava. Od uzbudljivih takmičarskih igara, traženja blaga po lavirintu, preko klizanja po veštačkom snegu, preskakanja lasera, crtanja po licu, do puno, puno đuskanja pod disko svetlima, uz dobru muziku, pozitivna atmosfera neprestano raste. Smešna lica, imitiranje pokreta, igrice na strunjačama, đuskanje sa balonima i još puno toga svaki dečiji rođendan čini atraktivnim i veselim.

Najčešće se u nekim igrama pridruže i roditelji, pa je uobičajena slika da se mame prepuste ritmovima omiljenih pesama, đuskaju i pevaju karaoke, a tate preskaču lasere, dok njihova deca zdušno navijaju. Ovo je jedina rođendaonica gde, pored dece, i roditelji dobijaju diplome! Kada se organizuju rođendani male dece, onda se roditelji takmiče zajedno sa svojim mališanima, kao što je limbo dance mama sa bebama ili muzičke guze sa najmlađuma u naručju.


ROĐENDANI ZA TINEJDŽERE

Rođendani za tinejdžere, da bi bili uspešni, iziskuju znatno drugačiju priču od klasične dečije, ali i drugačiji prostor. Rođendaonica Dečije ćoše ima magiju pomoću koje čini da jednim pokretom zavese nestane lavirint i svi dečiji rekviziti, a uključivanjem disko efekata nastane prostor kao u pravoj diskoteci. Prostor za roditelje biva dostupan tinejdžerima i oni time dobijaju i kafić. A sve nadgleda osoblje, po želji i roditelji.

Pogledajte na koji način se zabavljaju tinejdžeri i kako Dečije ćoše za čas postaje tinejdžersko ćoše,
na stranici Rođendaonica za tinejdžere, Novi Sad.


ROĐENDANI ZA RODITELJE

Želite da počastite svoje prijatelje za rođendan, ali ne biste da se to razvuče na celu noć? Nemate kome da ostavite decu, a tako ste željni dobre rođendanske žurke i malo opuštanja i đuskanja?

Dečije ćoše će vam organizovati rođendan bolji i od 10, 18 i 25, te ćete se zajedno sa prijateljima vratiti u vreme najluđih izlazaka. Uživajte uz hitove uz koje ste nekada ludovali, u pravoj disko atmosferi. Postanite ponovo zvezda svog rođendana, umesto da ga godinama otaljavate, jer pogrešno smatrate da ste to prerasli.

Za to vreme, vaša deca će biti bezbedna i animirana u svom kutku i jednako će uživati na svoj način.

Takođe, možete organizovati dupli rođus sa svojim detetom, ukoliko su vam datumi rođenja nablizu.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 10
Ukupno: 880
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas