Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Alfabet - škola stranih jezika

Škola stranih jezika: engleski, nemački, italijanski i grčki jezik. Kursevi za predškolce, osnovce, srednjoškolce, odrasle i treće doba. Više o firmi Alfabet - škola stranih jezika

Fit group - servis za održavanje higijene

Servis za profesionalno održavanje higijene poslovnog prostora, svakodnevno i generalno čišćenje, zaštita tvrdih podova, skidanje grafita i zaštita fasade. Više o firmi Fit group  - servis za održavanje higijene

Za porodicu

Dečije rođendanske torte

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vaš mališan slavi rođendan? Nesumnjivo je da će ga, pored drugara i poklona, rođendanska torta najviše uveseliti. Idealno je da slavljenička torta bude sa likom omiljenog dečijeg junaka. Pored toga, torte za dečije rođendane moraju biti od najkvalitetnijih sastojaka i očaravajuće ukusne.

Dečije rođendanske torte, VirtualniGrad


Dečije rođendanske torte, koje pravi poslastičarnica Mozart, tradicionalno su kvalitetne i slasne, bogatog ukusa i veselog izgleda. Pošto su u pitanju torte po narudžbini, možete odabrati motiv kakav god Vaš mezimac poželi i beskrajno ga usrećiti. U ponudi je oko 70 različitih varijanti torti, pa će i sam izbor biti veliko zadovoljstvo.

Ovde se s ljubavlju kreiraju torte za devojčice, sa likom Male Sirene, Mini Maus ili najlepših princeza iz crtanih filmova, kao i torte za dečake, koje krase Nodi ili Ben 10, ali su u ponudi i svima omiljeni junaci, kao što su Pepa prase ili Vini Pu.

Torte za decu iz čuvene novosadske poslastičarnice uneće posebnu atmosferu u ovako važan datum u Vašoj porodici. Vrsni poslastičari ulažu mnogo u ukrašavanje torte, ali je ukus neprikosnoven, pa će u slatkim zalogajima jednako uživati i mali i veliki gosti.

Torte za decu, VirtualniGrad


Odaberite određeni dečiji motiv ili lik iz crtanog filma ili bajke koji Vaše dete najviše voli, a zatim odredite kakvog će ukusa biti rođendanska torta. Mocart nudi fantastične, bajkovite vrste torti, kao što su markiza, snikers, kinder, japanski vetar, plazma, žerbo torta, ili neka druga vrsta, koje će uveličati slavlje Vašeg sinčića ili kćerkice, i žurku učiniti nezaboravnom.

Torte za rođendan ostaju u sećanjima i na fotografijama. Zato je bitno da odaberete najbolje. Kada na red dođe naručivanje, a želja Vašeg deteta bude torta Pepa prase, torta Nodi ili torta Ben 10, setite se da najlepše rođendanske torte za decu pravi poslastičarnica Mozart.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas