Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Dečija rođendaonica Duga plus:
Dečija rođendaonica Duga plus
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dečija rođendaonica Duga plus Novi Sad

Adresa:
Braće Lučić 23,
21000 Novi Sad
Telefon:
063 88...Klik za prikaz celog broja

http://www.rodjendaonicadugaplus.com
Dečija rođendaonica Duga plus - rođendaonica sa dvorištem, u mirnom delu Novog Sada. Gusarski brod. Sportska sala: zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing.
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica Duga plus, Novi Sad
Rođendaonica Duga plus, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica sa dvorištem
Rođendaonica sa dvorištem
Kliknite za veću sliku - Gusarski brod - lavirint
Gusarski brod - lavirint
Kliknite za veću sliku - Bašta za roditelje
Bašta za roditelje
Kliknite za veću sliku - Unutrašnja igraonica
Unutrašnja igraonica
Kliknite za veću sliku - Disko klub
Disko klub
Kliknite za veću sliku - Kafić za roditelje
Kafić za roditelje
Kliknite za veću sliku - Sportska sala
Sportska sala

U mirnom kraju Novog Sada, bez buke automobila, mališane i njihove roditelje čeka nova, prostrana i potpuno očaravajuća rođendaonica sa dvorištem - rođendaonica Duga plus!

Već na samom početku postala je poznata po velikom gusarskom brodu - lavirintu, koji ponosno razvija jedra na sred divno uređenog dvorišta, dok se deca ushićeno igraju u njemu. Na prvi pogled, jasno je da sam prostor ove rođendaonice za decu pobuđuje maštu i omogućava da dečiji rođendani ostanu upamćeni za sva vremena.


JEDINSTVEN I BEZBEDAN PROSTOR ROĐENDAONICE

Rođendaonica Duga plus sadrži letnju igraonicu, unutrašnju igraonicu, kafić za roditelje napolju i unutra, diskoteku i sportsku salu.

Kad su u pitanju rođendaonice sa dvorištem, Novi Sad raspolaže limitiranom ponudom, iako su rođendaonice sa baštom veoma tražene. Rođendaonica Duga plus je toj ponudi dala novi kvalitet i mogućnost da se mališani, ali i odrasli, nezaboravno provedu unutra i napolju, okruženi zelenilom.

Veliki akcenat se stavlja na bezbednost svih učesnika na proslavi rođendana, te je prostor prilagođen mališanima svih uzrasta, a osoblje brižljivo vodi računa o njima.

Iako letnji rođendani u rođendaonici imaju posebnu draž zbog fantastičnog dvorišta, ni rođendani unutra nisu ništa manje kvalitetni.


LETNJA IGRAONICA

Letnjom igraonicom dominira gusarski brod, ali se tu nalaze i svi ostali rekviziti za sjajnu zabavu: trambolina, ljuljaške, bazen sa lopticama, golovi itd. Iznošenje torte i duvanje svećica takođe se obavlja napolju. Dok najmlađi trčkaraju i uživaju, roditeljima je prijatno u kafiću pod nadstrešnicom. U dvorištu je i prepodne i popodne prijatan hlad.


UNUTRAŠNJA IGRAONICA

Unutrašnji porostor ove rođendaonice u Novom Sadu sadrži igraonicu sa lavirintom i toboganom, diskoteku za decu sa efektima, sportsku salu pogodnu za urnebesnu zabavu i igru i kafić za roditelje.


VESELA ANIMACIJA ZA SVE UZRASTE

Za zabavu na rođendanima zadužen je profesionalni tim animatora, koji su se dokazali kroz iskustvo. Sve igre prilagođavaju se uzrastu dece, a u zabavu su uključene kako sportske, tako i kreativne igre i face painting.


Šta sve dobijate u različitim rođendanskim paketima, možete videti na stranici Dečiji rođendani - paketi i cene.


SPORTSKA SALA - REKREACIJA

U okviru rođendaonice Duga plus nalazi se i moderna, prostrana i potpuno opremljena sportska sala, u kojoj deca i odrasli dolaze na redovnu rekreaciju i sportske aktivnosti. Sve treninge drže vrhunski treneri, sa puno iskustva i osvojenih medalja. Na raspolaganju su zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing.

Više detalja o treninzima pronađite na stranici Rekreacija za odrasle i decu.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 98
Ukupno: 1130
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas