Dve odvojene rođendaonice sa dvorištem za proslave dečijih rođendana. Novootvorena letnja igraonica sa dvorištem, u Novom Sadu, na Telepu. Kafići za roditelje.

Tri 4 Sad 4 1 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-21H

Utorak

9-21H

Sreda

9-21H

Četvrtak

9-21H

Petak

9-21H

Subota

9-21H

Nedelja

9-21H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Tri 4 Sad

U Novom Saduna Telepu, na istoj adresi, nalaze se dve odvojene rođendaonice sa dvorištem. Ceo prostor je na raspolaganju kada se organizuju dečiji rođendani, a kada nema rođendana, jedna od dve rođendaonice funkcioniše kao dečija igraonica, unutra i napolju.

Unutar oba prostora, kao i u oba dvorišta, nalaze se i kafići za roditelje, u kojima i roditelji mogu dobiti svojih 5 minuta predaha (ili mnogo duže), toliko potrebnih u ovom vremenu užurbanosti i obaveza.

ROĐENDAONICE SA DVORIŠTEM

Rođendaonica Tri 4 sad već dugo vremena omiljena je deci, roditeljima i gostima, pogotovo kada su u pitanju prolećni i letnji rođendani, pa dvorišta rođendaonica izgledaju kao iz najlepšeg dečijeg filma.

Dvorišta obe rođendaonice sadrže niz zanimacija za decu, a možete ih odabvrati i na osnovu toga da li je mališanima zanimljivija stena za penjanje ili dvorac sa toboganom… Sve ostalo je slično, pa je uobičajena slika da razdragana dečica voze traktore i guralice, igraju mini golf, zabavljaju se sa lopticama, trčkaraju… Enterijeri su takođe prilagođeni dečijim potrebama i interesovanjima, pa su i zimski rođendani i te kako sadržajni.

Dobro osmišljena animacija, prilagođena uzrastu dece, uz najzanimljivije igrice, poligone za takmičenja, lutkarske predstave, oslikavanje lica i mnogo toga lepog i uzbudljivog, takođe je nešto što ovu rođendaonicu izdvaja od ostalih.

Ako želite više detalja o oba prostora i ponudi rođendaonica, idite na stranicu Rođendaonica sa dvorištem, Novi Sad.

IGRAONICA SA DVORIŠTEM

Od skoro radi i letnja igraonica sa dvorištem, pa se sve više dečice ovde okuplja i van proslave rođendana. Kako i ne bi, kad su dečije igraonice sa dvorištem pravi raritet u Novom Sadu, a ima li veće uživancije od igranja na otvorenom prostoru, sa brdom rekvizita… Dok roditelji opušteno uživaju u kafi.

Čak i ukoliko se pokvari vreme, igranjac ne mora da se prekida, nego se premešta unutra.

Igraonica je odlična i za veoma malu decu, jer mogu da puze po travi, igraju se sa lopticama i uživaju na vazduhu. Stariji drugari voleće tematske radionice i igre sa vršnjacima.

Za više informacija, pogledajte stranicu Igraonica na otvorenom, Novi Sad.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Kaja Kajka 17. септембра 2018. 21:47
Vaša ocena

Jedno predivno mesto za proslavu dečijeg rođendana!!!!