Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Dekorativa keramika - veleprodaja keramike:
Dekorativa keramika - veleprodaja keramike
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dekorativa keramika - veleprodaja keramike Novi Sad

Adresa:
Romanijska 16,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 43...Klik za prikaz celog broja
021 23...Klik za prikaz celog broja

http://www.decorativa.co.rs
Veleprodaja keramike: keramičke pločice, mozaici, urezivanje pločica, reklama na pločicama, dekori i listele. Obrada i uslužno sečenje keramičkih pločica.
Kliknite za veću sliku - Veleprodaja keramike
Veleprodaja keramike
Kliknite za veću sliku - Keramičke pločice
Keramičke pločice
Kliknite za veću sliku - Urezivanje pločica
Urezivanje pločica
Kliknite za veću sliku - Reklama na keramičkim pločicama
Reklama na keramičkim pločicama
Kliknite za veću sliku - Dekori i listele
Dekori i listele
Kliknite za veću sliku - Keramički mozaici
Keramički mozaici
Kliknite za veću sliku - Gazišta od keramike
Gazišta od keramike
Kliknite za veću sliku - Uslužno sečenje keramičkih pločica
Uslužno sečenje keramičkih pločica

Veleprodaja keramike Decorativa ceramica više od decenije uslužuje brojne zadovoljne klijente u Novom Sadu i Beogradu, ali u drugom gradovima u Srbiji: prodavnice keramičkih pločica, arhitekte, građevinske firme, keramičare i investitore, tačnije sve one kojima su potrebne keramičke pločice i njihova obrada.

Delatnosti ove veleprodaje keramike su proizvodnja keramičkih pločica, mozaika, dekora i listela, štampa reklamnog materijala, gazišta, sokli, uslužno sečenje keramike.


KERAMIČKI MOZAICI

Mozaici od keramičkih pločica segment su u kojem posebno dolazi do izražaja preciznost, stručnost, iskiustvo. Estetski kriterijumi su na najvišem nivou, a kvalitet izrade mozaika od keramike je vrhunski, te kao rezultat nastaju fantastični keramički mozaici, koji oduševljavaju vaše kupce.

Mozaici od keramike prave se od svih vrsta zidnih i podnih pločica, domaće i strane proizvodnje, a po želji i zamisli kupca. Izrađuju se na mreži, nasumičnim slaganjem ili po šablonu koji vi odaberete, uz mogućnost dodavanja raznih efekata.

Ukoliko vas zanima ovaj proizvod, detalje možete naći na stranici Keramički mozaici.


UREZIVANJE PLOČICA

Urezivanje keramičkih pločica je usluga koja omogućava poseban vizuelni efekat mozaika i veoma je pogodna ukoliko se obavlja ugradnja mozaika na velikim površinama. Karakteriše je brza ugradnja keramike.

Keramičke pločice se urezuju do dubine od 2mm, čime je omogućeno fugovanje, a da pritom pločice zadržavaju čvrstinu i ne budu podložne oštećenjima.

Šablon urezivanja se prilagođava željama kupca. Oblici koji se izrađuju mogu biti pravougaonici, kvadrati ili samo trake, uzdužno i poprečno orijentisane.
 

REKLAMNI MATERIJAL NA KERAMIČKIM PLOČICAMA

Možda niste ni pomislili da reklama na keramičkim pločicama može da bude originalna i upečatljiva, a mogućnosti ovakve reklame su neverovatne!  

Štampa reklamnog i promotivnog materijala na keramičkim pločicama jedna je od usluga veleprodaja keramike Decorativa ceramica. Obavlja se tehnikom sito štampe visoke rezolucije, a nakon štampe pločice se peku na temperaturama od oko 800°C, čime štampani dekor i sama pločica dobijaju na postojanosti. Ovde postoje brojne varijante kombinovanja boja, metalik efekata i reljefa.
 

DEKORI I LISTELE

Izrada dekora i listela je takođe dostupna, a na raspolaganju su sve moguće vrste i dezeni. Reljefi i metalik efekti se na pločicama izrađuju sito štampom, a način proizvodnje je ravan sa načinom koji se koristi u najvećim fabrikama pločica.

Listele i dekori koje će vam izraditi veleprodaja keramičkih pločica Dekorativa keramika mogu biti baš onakvi kakve ste zamislili ili negde videli, jer je mogućnost izbora pločica i njihovog šablona i boje ogromna, a u mogućnosti su da repliciraju gotovo sve postojeće uzorke koje pronađete.
 

OBRADA KERAMIČKIH PLOČICA

Decorativa ceramica nije samo veleprodaja, već io mesto na kojem ćete dobiti sve usluge obrade keramike, kao što su gazišta od keramike, sokle za pločice, gerovanje pločica.

Gazišta od keramike podrazumevaju uslugu dodatne obrade keramičkih pločica, obaranjem ivica i urezivanjem protivkliznih kanala. Time se utiče na dodatnu bezbednost svih koji posećuju prostor u kojem se pločice nalaze.

Sokle za pločice se izrađuju sa ili bez zaobljavanja ivice. Ukoliko se zaobljuju sa gornje strane, čiste se i grbe sa poleđine pločice, te one bivaju nevidljive kada se gleda do zida, te i fugovanje biva lakše i lepše.

Gerovanje keramike predstavlja obaranje spoljne i unutrašnje ivice pločica pod uglom od 45°.
 

USLUŽNO SEČENJE KERAMIČKIH PLOČICA

Uslužno sečenje pločica potrebno je svima koji žele da se pločice izjednače, smanje, dobiju precizan rez, kao i majstorima koji mulče muku sa tvrdim ili krutim pločicama. Decorativa ceramica koristi modernu tehnologiju sečenja na mašinama, te njihovo uslužno sečenje keramike stvara samo perfektne rezultate.

Pravolinijskim sečenjem seku sve vrste zidnih i podnih keramičkih pločica, uključujući i granitne i porcelanske, a rade male i velike serije, i na komad i na šlepere.
 

Decorativa ceramica je tu za vas i kada vam treba neki savet ili pitanje. Dodatne prednosti saradnje sa ovom veleprodajom su širok asortiman, brzina i povoljnost, kao i popusti za stalne kupce, trgovce i preduzimače, ali i popusti prema obimu porudžbine.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 63
Ukupno: 6694
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas