Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Zanatsko obrazovni centar Adžija

Obuke i kursevi. Neformalno obrazovanje za odrasle. Zanatski kursevi. Škola stranih jezika. Kursevi računara i lepote. Diplome priznate u Srbiji i inostranstvu. Više o firmi Zanatsko obrazovni centar Adžija

Udruženje roditelja Matica - lični razvoj dece i roditelja

Radionice za decu: Relax kids program, Igrice za mudrice. Radionice za roditelje na razne teme. Radionice vodi tim sačinjen od psihologa i prosvetnih radnika. Više o firmi Udruženje roditelja Matica - lični razvoj dece i roditelja

Hobi i sport

Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Za sve ljubitelej žive ograde, stigle su novosti iz Sil Club-a, a to je proširenje asortimana u vidu iste biljke kao što je Čudesna živa ograda, ali sa ojačanim osobinama. Već šest godina SilClub vredno radi na tome da Čudesna živa ograda uistinu postane čudesna živica i sada je kao rezultat toga stigla, Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom.

Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom


U proteklih šest godina Sil Club je nastojao da dobije biljku koja će za svakoga biti brzo zasadiva, koja će svakome ponuditi definitivno rešenje, koja će se dinamično i veoma brzo razvijati, koja će za godinu ili dve rešiti problem ograde i koja će predstavljati izuzetno brzo rešenje prilikom izgradnje ili slično.

Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom


Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom je već dvogodišnja biljka, zasebno gajena. Ona je školovana, njen koren je snažniji, te je zbog toga u stanju da se lakše fiksira, mnogo dinamičnije razvija i, naravno, mnogo brže bokori, dok su, prirodno, stabljike i korenje mnogo snažniji.

Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom


Veoma je važno reći da je Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom već orezana za bokorenje. Prilikom sadnje nema potrebe da se orezuje, kao što je bio slučaj kod Čudesne žive ograde, kada je bilo potrebno biljku skraćivati na visinu od 10 cm od tla. Kod nove živice, Čudesne žive ograde 2 sa zlatnim vrhom, to nije potrebno. Tako orezana, biljka je obezbeđena da ćelijski sokovi eventualno ne bi izbili u ravni reza, te je dobila zaptivku od voska koja je zlatnožute boje, a po njoj i ime - Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom.

Naravno, Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom baš kao i Čudesna živa ograda, raspolaže istim onim dopunskim uslugama i osmogodišnjom garancijom. Takođe, postoji i osmogodišnji servis za pružanje podrške živoj ogradi. Kada se recimo pojavi neka štetočina, ili se neočekivano dogodi nešto zbog čega treba obaviti orezivanje, Sil Club šalje obaveštenje o tome šta treba i čime to treba uraditi, kao i ako postoji neki uzročnik bolesti, dobićete informaciju o tome kako biljku treba zaštititi.

Na sva pitanja, u vezi vrtlarstva, Čudesne žive ograde i Čudesne žive ograde 2 sa zlatnim vrhom, dobićete odgovore od stručnog tima Sil Club-a, na čijem čelu je inženjerka pejsažne arhitekture Slađana Milosavljević, stručni saradnik časopisa Moja lepa bašta. Potrebno je samo da kontaktirate Sil Club sms-om ili e-mail porukom i postavite pitanje.

Ukoliko Vas interesuje Čudesna živa ograda 2 sa zlatnim vrhom, kontaktirajte Sil Club.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas