Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Rubicon - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi engleskog za decu i odrasle, pripremna nastava za ESOL ispite, FCE, CAE, CPE. Besplatni testovi provere. Već 19 godina sa Vama. Više o firmi Rubicon - škola engleskog jezika

ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Novootvoren lokal u ulici Braće Ribnikar nudi sveže pripremljenu piletinu na Vaše omiljene načine: pileći bataci, pileće belo, pileći štapići, pileće salate. Više o firmi ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad

Dve odvojene rođendaonice sa dvorištem za proslave dečijih rođendana. Novootvorena letnja igraonica sa dvorištem, u Novom Sadu, na Telepu. Kafići za roditelje. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad

Zdravlje i lepota

Coral Calcium za snažan imunitet

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Da li ste znali da gotovo 1,5 kg Vaše ukupne telesne težine otpada na kalcijum (od toga 99% na kosti i zube, a oko 1% prisutno je u tkivima i tečnostima važnim za srce, ćelijski metabolizam, rad mišića, prenos nervnih impulsa, hormonsku i enzimsku aktivnost? Ovo ukazuje na izuzetnu važnost kalcijuma za određene biloške funkcije i zato treba napomenuti da kada je nivo kalcijuma nizak, telo će ga uzimati iz naših kostiju i zuba.

Coral Calcium, dodatak ishrani


Naša ishrana obezbeđuje samo deo potreba za kalcijumom (znatno manje od preporučene dnevne potrebe) i zato je neophodno da ga uzimamo kao dodatak ishrani. Ovde moramo voditi računa o poreklu kalcijuma, odnosno obliku u kom se nalazi u preparatu, obzirom da sposobnost iskorišćenja kalcijuma zavisi od mogućnosti njegovog apsorbovanja. Apsorbovana količina zavisi od izvora kalcijuma.

Kalcijum je mineral broj 1 u našem organizmu ili kako često kažemo kralj minerala, snaga našeg odbrambenog sistema, koji održava izuzetno važnu optimalnu pH vrednost 7,4, odnosnu kiselo -baznu ravnotežu i zdravlje tela. Da li ste se nekada pitali koji izvor kalcijuma telo može najbolje da iskoristi?

Prirodni izvor kalcijuma i još preko 70 minerala i mikroelemenata, dostupnih u formi koja se najlakše asimiluje u našem organizmu, odnosno u formi koja obezbeđuje savršenu pH ravnotežu, jeste Coral Calcium, koji proizvodi Euro Tim. Korali sadrže sve minerale  koji se mogu naći u našem telu i zato koralni minerali zaista deluju u našem organizmu. Razlog visokoj efikasnosti Coral Calcium-a je i u tome što kalcijum, magnezijum i drugi esencijalni minerali i mikroelementi nakon primene prelaze u jonski oblik i ćelije ih odmah mogu koristiti. Znači da se Coral Calcium ne taloži u bubrezima, jetri i krvnim sudovima. Tako naše telo štedi energiju koju troši na pretvaranje drugih  preparata kalcijuma u jonski oblik.

Deficit kalcijuma može izazvati razne bolesti i fiziološke anomalije. U srednjem i starijem dobu javljaju se : osteoporoza, osteopenija, utrnuća, slabost u udovima, povišen krvni pritisak, bolesti srca i krvnih sudova, senilnost, skleroza... Ukoliko ste razdražljivi, osećate slabost i bol u mišićima, imate slabo varenje i vrtoglavice, možda je Vaše telo siromašno kiseonikom, odnosno nedostaju mu minerali.

Coral Calcium danas u svetu koristi  preko 20 miliona ljudi. Naučnici ga smatraju i superiornim prirodnim antioksidantoom. Smatraju da može da:

 • obezbedi kalcijum koji se lako apsorbuje i koristi
 • održava kosti i zube jačim i zdravijim
 • povećava pokretljivost mišića i zglobova
 • održava optimalnu pH ravnotežu neophodnu za zdravo telo
 • štiti telo od slobodnih radikala
 • reguliše nivo šećera u krvi i krvni pritisak
 • pomaže nervnom sistemu i poboljšava intelekt čoveka
 • održava srčani ritam
 • čisti bubrege, creva i jetru
 • ublažava nesanicu
 • kontroliše probleme sa varenjem
 • pomaže metabolizam gvožđa

Verovatno ste čuli za ostrvo Okinawa u Japanu, čiji stanovnici retko umiru pre 95-e godine .Tim istraživača utvrdio je zajednički imenilac za njihovo zdravlje i dugovečnost, a to je Coral Calcium, odnosno koralna voda bogata kalcijumom i esencijalnim mineralima i mikroelementima. Konzumiranje Coral Calciuma njihovim telima obezbeđuje optimalni nivo pH, a samim tim i prirodnu sposobnost da se bore protiv bolesti.

Preporuka: pravilna ishrana, izbor Coral calcium+Vitamin D3 proizvoda kao dodatka ishrani koji obezbeđuje najbolju prirodnu kombinaciju minerala, mikroelemenata i vitamina D3. Smanjite unos namirnica bogatih kofeinom (kafa, čokolada, čajevi), smanjite unos proteina životinjskog porekla, povećajte fizičku aktivnost, unosite više proizvoda od celog zrna soje (Soja pure milk).

Ukoliko želite da naručite preparat Coral Calcium, kontaktirajte Euro Tim, i raspitajte se i za ostale vitamine i dodatke ishrani.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas