Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Digitalno snimanje zuba DentalScan

Digitalno snimanje zuba, kostiju lica i vilica. OPT snimanje zuba, telerendgen zuba, temporomandibularni zglobovi, dentalni radiogram, 3D snimanje zuba. Više o firmi Digitalno snimanje zuba DentalScan

Igraonica, rođendaonica i poslastičarnica Palma

Palma NS je poslastičarnica, igraonica i rođendaonica u Novom Sadu. Za dečiji rođendan u Palmi - 20% popusta na tortu i ketering. Slatki sto, čokoladna fontana. Više o firmi Igraonica, rođendaonica i poslastičarnica Palma

Film i bioskop

Clash of the Titans (2010)

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Jednog dana, neko će morati da zauzme stav.
Jednog dana, neko će morati da kaže Dosta.
Između bogova i ljudi sukob počinje.


Grčka mitologija, sa svojim neverovatnim stvorenjima, bogovima, junacima sa mačevima i štitovima, kao i herojska borba spašavanja čovečanstva, dočarala je drevni svet u novoj verziji filma Sukob titana, originalnog naziva Clash of the Titans. Reditelj Louis Leterrier upotrebio je tehnologiju, koja u doba nastanka prvog filma, nije bila moguća. Prikazao je vizuelnu bajku koristeći 3D efekte mitoloških stvorenja, a impresivna glumačka postava je samo doprinela uzbudljivoj avanturi koja sledi.

Clash of the Titans (2010)
Clash of the Titans (2010)Clash of the Titans (2010)Clash of the Titans (2010)Clash of the Titans (2010)Clash of the Titans (2010)
Radnja prati junaka Perseja (Sam Worthington), vanbračnog sina boga Zevsa (Liam Neeson). Persej je izabran za vođu grupe hrabrih ratnika, čija je misija zaustavljanje osvetoljubivog boga podzemlja Hada (Ralph Fiennes), pre nego što pokori Zevsa i pusti pakao na zemlji. Na Perseju je sada da vodi bitku protiv čudovišta, koja su poslali bogovi i da spasi svoj grad-državu Argos od uništenja. U borbi protiv demona i bezbožnih strašnih zveri, duboko u zabranjene svetove, on će opstati samo ako može da prihvati svoju moć kao bog, stvarajući svoju sopstvenu sudbinu.

U filmu Clash of the Titans, glumačka postava je odlična. Pored glavnog junaka Worthington-a (glavna uloga u filmu Avatar), tu su Liam Neeson kao Zevs, Ralph Fiennes kao njegov brat, bog podzemnog sveta i osnovni zlikovac Had, danski glumac Mads Mikkelsen kao Persejev brat po oružju Draco, Alexa Davalos kao princeza Andromeda i Gemma Atherton kao Io, žena prokleta od bogova, koja vodi Perseja  u svoju potragu.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas