Oprema za konjarstvo: prodaja opreme za konje i jahače, zaprežna oprema, pribor za negu. Oprema za stočarstvo, električne ograde. Mesarska oprema.

Clair doo 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
13
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-17H

Utorak

9-17H

Sreda

9-17H

Četvrtak

9-17H

Petak

9-17H

Subota

9-12H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Clair doo

Trgovinsko preduzeće Clair Export Import iz Slovenije, sa svojim predstavništvom u Novom Sadu, omogućava Vam da nabavite najkvalitetnije proizvode poznatih svetskih proizvođača, ukoliko se bavite delatnostima u kojima je potrebna:

  • konjička oprema
  • stočarska oprema
  • mesarska oprema

OPREMA ZA KONJARSTVO

Konjarstvo je Vaša ljubav, Vaš posao ili hobi? Bilo da je u pitanju uzgoj konja ili konjički sportovi, dobro znate koliko Vam je neophodna kvalitetna oprema za konjarstvo. Kako biste uvek bili u prilici da obezbedite sve što Vam je potrebno, i da, pritom, uvek imate izbor, rešenje je saradnja sa firmom čija prodaja opreme za konje i opreme za jahače zadovoljava i više od Vaših  očekivanja.

Najkvalitetnija i najraznovrsnija konjička oprema čeka Vas u trgovinskom preduzeću Clair. 

U radnji je prodaja konjičke opreme jedna od osnovnih delatnosti. Izuzetno bogat asortiman, dobre cene, prepoznatljiv kvalitet svetskih brendova Equi-ThemeStübben i HKM, samo su osnovni razlozi zbog kojih će snabdevanje u ovoj prodavnici biti pravo zadovoljstvo.

U prodavnici Clair na raspolaganju Vam je:

  • oprema za konje
  • oprema za jahanje konja (prodaja sedla za konje, uzde i sl.)
  • odeća za jahanje
  • zaprežna oprema
  • pribor za negu konja
PROSTIRKA ZA KONJE

EQ-BEDDING pellet za konje (pakovanje 15kg). Optimalno punjenje za standardni boks (12 m kvadratnih) je 6 pakovanja po 15 kilograma. Treba ga rasporediti po boksu, a prethodno sadržaj svakog džaka zaliti sa 4 litre vode, sačekati 10 minuta, i rasporediti po celom boksu. Smesa će se pretvarati u piljevinu i kroz nekoliko dana dostići maksimalni volumen.

Održavanje ovakve prostirke je izuzetno lako i brzo. Jednom do dva puta dnevno, prostirku treba prevrnuti vilama, a balegu koja se nije razgradila, izbaciti. U zavisnosti od navika i biologije konja, EQ-BEDDING omogućava, suvu, meku, udobnu, zdravu i misirnu prostirku bez menjanja od 20 do 60 dana. Ovakav način držanja konja sprečava mnoge tegobe uzrokovane amonijakom i prašinom i već u vrlo kratkom roku pokazuje značajna poboljšanja pri rešavanju respiratornih problema i problema sa kopitama. Zbog čistoće prostirke, redovno timarenje i održavanje konja je olakšano, čime se dodatno smanjuje ljudski angažman.

Nakon upotrebe, kompletnu prostirku treba izvaditi iz boksa i staviti na ravnu, čistu površinu u visini do 100cm, i nakvasiti vodom i pustiti 2 do 3 meseca da se kompostira. Rezultat je novi proizvod velike ekonomske vrednosti. To je prvoklasni humus sa odličnim i konstantnim sadržajem visokokvalitetnih minerala za đubrenje. Dobijeni kompost zadovoljava EU nitrantnu direktivu (91/676/EEZ), u vezi sa kontrolom i smanjenjem zagađenja voda.

Vaši konji zaslužuju najbolje, kao i oni koji se na bilo koji način bave konjima. Sva oprema za konjarstvo koju nabavite u Clair-u obezbeđuje dugotrajnost, udobnost, uspeh i vrhunsko uživanje!

Ukoliko Vam je potrebna stočarska oprema, potražite podrobnije informacije na stranici Oprema za stočarstvo.

Ukoliko Vas zanimaju električni čuvari stoke ili zaštita lepo uređenog dvorišta, više informacija pročitajte na stranici Električne ograde.

Sajt: http://www.radimamkonje.si/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nale 23. јула 2018. 19:52
Vaša ocena

Sviđa mi se oprema samo da ima plave boje:
ULAR
POD SEDLO…