Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Časovničarska radnja Željka Marušić

Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova. Više o firmi Časovničarska radnja Željka Marušić

Rol plast - roletar Novi Sad

Montaža roletni, komarnika, venecijanera, rolo i trakastih zavesa, harmonika vrata. Podprozorske daske i PVC stolarija. Servis roletni, komarnika, venecijanera. Više o firmi Rol plast - roletar Novi Sad

Za lakše poslovanje

Čišćenje poslovnog prostora

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Čišćenje kancelarija, lokala i svega što predstavlja poslovni prostor jedne firme ima veliku važnost za celokupno poslovanje. Zdrava okolina, prijatna atmosfera i poverenje koje klijenti stiču u Vas u direktnoj su vezi sa urednim, sređenim i čistim poslovnim prostorom. Poverite ovaj posao profesionalcima, koji će učiniti da kroz kancelarije Vašeg preduzeća protiče svež vazduh i dobra energija.

Čišćenje poslovnog prostora i kancelarija


Čišćenje poslovnog prostora segment je za koji se specijalizovala agencija za čišćenje i održavanje higijene Famol. Oni će Vam ponuditi svakodnevno ili nedeljno čišćenje poslovnog prostora, uz povoljne cene i najkvalitetnije usluge čišćenja. Pouzdane i vredne spremačice i izvršioci ostalih profila doprineće da za obavljanje posla, sklapanje ugovora i primanje klijenata i saradnika imate besprekorno čiste kancelarije.

Veoma je važno da imate mogućnost da sami učestvujete u odabiru izvršilaca i odredite koliko često će oni obavljati čišćenje poslovnog prostora. Bićete rasterećeni od briga o nabavci sredstava za higijenu, jer iskusne spremačice obavljaju dnevno čišćenje uz pomoć profesionalne hemije za različite namene i aparata za dubinsko pranje i usisavanje mekih podloga i mebla.

Ukoliko se opredelite za svakodnevno čišćenje kancelarija, u ove usluge čišćenja spadaju:

 • odstranjivanje prašine i paučine sa svih dostupnih mesta
 • pražnjenje kanti i pepeljara
 • čišćenje, pranje i dezinfekcija sanitarnih prostorija
 • pranje staklenih površina
 • dubinsko usisavanje i pranje mekih podova (periodično)
 • brisanje tvrdih podova
 • zalivanje cveća
 • čišćenje gelendera
 • dubinsko usisavanje i pranje mebliranog nameštaja (periodično)
 • brisanje vrata
 • čišćenje kuhinje

Odaberite varijantu koja Vam najviše odgovara, sklopite dogovor i više ne razmišljajte o čistoći, jer ona će od tog momenta biti svuda oko Vas. Profesionalno čišćenje poslovnog prostora vrši agencija za čišćenje Famol.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas