Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

Očna optika u Novom Sadu. Određivanje dioptrije, izrada naočara, prodaja naočara, popravka naočara. Dioptrijski ramovi, naočare za decu. Sunčane naočare. Više o firmi Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

Extra-dent - Specijalistička stomatološka ordinacija

Pregled, popravka zuba, plombiranje, protetika, metalokeramičke i bezmetalne krunice i mostovi, skidanje kamenca, beljenje zuba, poliranje zuba, zubni nakit. Više o firmi Extra-dent - Specijalistička stomatološka ordinacija

Servis računara i štampača SAS-cs

Servisiranje računara, servis laptopova, umrežavanje računara, održavanje sistema. Servis štampača, prodaja kertridža, punjenje tonera. Više o firmi Servis računara i štampača SAS-cs

Za porodicu

Centar za polaganje međunarodno priznatog Cambridge ispita

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Centar za ispite Ekskalibur (Excalibur Exam Centre) postao je akreditovani ispitni centar za ispite koje organizuje Univerzitet u Kembridžu (Cambridge English Language Assessment), i to je ujedno i prvi centar ovog tipa u Vojvodini. U okviru ispitnog centra organizuju se ispiti Univerziteta u Kembridžu iz engleskog jezika za sve nivoe i uzraste. Ispiti se mogu organizovati u svim mestima u Srbiji.

Ispiti Univerziteta u Kembridžu


Ispite Univerziteta u Kembrižu priznaje više od 13.000 univerziteta, poslodavaca i vlada širom sveta. Potvrde o položenom ispitu otvaraju kandidatima vrata ka visokoobrazovnim institucijama, povećavaju im šanse za zaposlenje i, pošto su priznate u celom svetu, proširuju broj opcija po pitanju studiranja i zaposlenja.

Otvaranjem ovog zasebnog centra kandidati dobijaju uslugu u skladu sa najvišim standardima koje propisuje CELA (Cambridge English Language Assessment), i opravdaju visoku stopu prolaznosti koja je prisutna na ovim prostorima. Na Kembridž ispite se možete prijaviti kao pojedinac ili kao polaznik u okviru škole engleskog jezika.

Cambridge English


Upis u školu engleskog jezika Excalibur za odrasle polaznike obavlja se 5 puta godišnje (u septembru, novembru, januaru, martu i maju).

Ukoliko Vas zanima gde se polaže FCE, KET, PET, CAE, CPE ili ispiti za najmlađe Starters, Movers ili Flyers, ali i gde se organizuje pripremna nastava za polaganje ispita, kontaktirajte Excalibur Language School.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas