Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi CaVita centar - tretmani kavitacije:
CaVita centar - tretmani kavitacije
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

CaVita centar - tretmani kavitacije Novi Sad

Adresa:
Augusta Cesarca 18, II sprat, apartman 203,
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 44...Klik za prikaz celog broja
063 53...Klik za prikaz celog broja

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo.
Kliknite za veću sliku - Tretmani kavitacije
Tretmani kavitacije
Kliknite za veću sliku - Zatezanje lica
Zatezanje lica
Kliknite za veću sliku - Vakuum terapija lica i tela
Vakuum terapija lica i tela
Kliknite za veću sliku - Vakuum terapija
Vakuum terapija
Kliknite za veću sliku - Kavitacija
Kavitacija
Kliknite za veću sliku - Kavitacija - uklanjanje masnih naslaga
Kavitacija - uklanjanje masnih naslaga
Kliknite za veću sliku - Preso terapija - limfna drenaža
Preso terapija - limfna drenaža
Kliknite za veću sliku - Tretmani tela radiofrekvencom
Tretmani tela radiofrekvencom
Kliknite za veću sliku - Nehirurška liposukcija
Nehirurška liposukcija
Kliknite za veću sliku - Aparat za kavitaciju
Aparat za kavitaciju
Kliknite za veću sliku - Aparat za presoterapiju
Aparat za presoterapiju
Kliknite za veću sliku - Radiofrekvenca - zatezanje kože lica i tela
Radiofrekvenca - zatezanje kože lica i tela

Dok gledate sve te božanstvene ženske figure koje promiču gradom i razmišljate kakve su to vežbe, ishrana, hirurški i nehirurški tretmani za oblikovanje tela koje one primenjuju i koje ih čine neodoljivim, pitate se zašto Vama ne pomažu treninzi u teretanama i dijete. Zato što ni njima nije pomoglo sve ovo, već nešto što je mnogo bezbolnije, manje traumatično, a efektnije.

Kavitacija je, najkraće rečeno, nehirurška liposukcija, odnosno nehirurški tretman skidanja masnih naslaga. Kao takva, kavitacija je bezbolna i sigurna alternativa onim invazivnim procedurama kojih se plašite ili su Vam neprijatne. Za uklanjanje masnih naslaga sa stomaka, bokova, bedara, zadnjice, unutrašnje strane kolena i ruku i stomaka kod muškaraca potrebno je mnogo vežbe, truda i odricanja, a rezultati ne moraju uvek da budu onakvi kakve ste zamislili. Kavitacija osigurava rezultate. U većini slučajeva, opseg tretiranog dela tela se smanji od 2 do 6 cm već posle prve intervencije. Naravno, sve zavisi i od građe tkiva, delu tela, starosti, metabolizma, pojedinim lekovima i hormonalnim promenama, ali kavitacija je svakako jedna od terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita koja ne zahteva anesteziju, ugodna je i apsolutno neškodljiva.

Crvenilo kože, pojačana žeđ i slabost odmah po primeni kavitacijske terapije prolaze kroz nekoliko sati. Potrebno je samo da unosite dosta tečnosti u organizam. Sama kavitacija, u jednoj poseti, traje 20 do 50 minuta, a preporučuje se 3 do 6 terapija u nedeljnim razmacima.

Bilo bi dobro da ovaj prate i drugi kozmetički tretmani kao što su limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija, koje pospešuju protok oslobođenih masti i elastičnost kože.

Kozmetički salon CaVita centar je tu da Vam pomogne. Posebno kada ništa drugo što preduzimate povodom svog izgleda ne donosi rezultate. Nezadovoljni ste svojim stasom? Želite da oblikujete svoje telo? Bojite se operativnih zahvata? Oblikovanje tela kavitacijom bez anestezije, ožiljaka, nelagode i oporavka osvežiće Vas i dati Vam novu snagu.


Detaljnije o radiofrekvenci, vakuumskoj masaži lica i tela i limfnoj drenaži, možete čitati na stranici Kozmetički tretmani za oblikovanje tela.


Ukoliko Vas zanimaju vakumsko čišćenje lica, dijamantska mikrodermoabrazija, hijaluronski fileri, mezoterapija lica ili tela, pogledajte stranicu Tretmani lica.


Dodatna briga o licu i telu u vidu kozmetičkih preparata dostupna Vam je u CaVita centru, u kojem se obavlja Prodaja krema za negu tela posle kavitacije i radiofrekvence i specijalne kreme za lice sa kolagenom i elastinom, koje se koriste posle zatezanja radiofrekvencom i hirurškog zatezanja lica.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 91
Ukupno: 12577

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas