Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Fakultet tehničkih nauka

Studije tehničkih nauka - arhitektura, građevinarstvo, elektronika, mašinstvo, saobraćaj, industrijsko inženjerstvo i menadžment, grafičko inženjerstvo. Više o firmi Fakultet tehničkih nauka

Be Beauty Studio

Tattoo i piercing studio, izrada trajne i privremene tetovaže, permanent make up. Prodavnica nakita, opreme i materijala za tetoviranje i pirsing. Više o firmi Be Beauty Studio

M90 trading - prodaja i servis cisterni

Prodaja i servis cisterni i dodatne opreme priznatih evropskih i svetskih proizvođača. Zastupnik renomiranog belgijskog proizvođača cisterni LAG. Više o firmi M90 trading - prodaja i servis cisterni

Za lakše poslovanje

Business box - besplatni vebinari

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vodite sopstveni posao i zanimaju vas poslovni seminari, ali ne stižete da se organizujete da učestvujete na njima? Besplatni vebinari na različite poslovne teme su pravo rešenje za vas! Pratite besplatne Business Box vebinare svakog drugog utorka i steknite znanje i veštine koje će Vam olakšati i poboljšati svakodnevno poslovanje.

Poslovni seminari, vebinari


Business Box je novi projekat u organizaciji kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn DEFAULT design, a podrazumeva seriju besplatnih vebinara namenjenih preduzetnicima. Ovi poslovni vebinari se održavaju svakog drugog utorka, od 20 časova, a potrebno je samo da se prijavite na njih, kako biste ih pratili sa sopstvenog računara.

Cilj ovog projekta je da se upoznate sa ekspertima iz prodaje, marketinga, online marketinga, poslovne psihologije, motivacije, HR-a, računovodstva i drugih oblasti koje su bitne za preduzetnika 21. veka. Teme vebinara su izuzetno korisne kako uspešnim preduzetnicima, tako i  onima koji to nameravaju da postanu. Biznis saveti proverenih stručnjaka doprineće boljem, uspešnijem i organizovanijem poslovanju i otvoriti vam nove aspekte i vidike, ali i doprineti da budete produktivniji, uspešniji, zadovoljniji.

Biznis saveti


Neke od tema dosadašnjih vebinara su:

  • Kako zaposliti pravu osobu
  • Kako otvoriti firmu u Srbiji – koliko to košta i šta mi sve treba
  • Kako proveriti da li je vaš poslovni partner platežno sposoban
  • Zašto je važan vizuelni identitet i kako može da doprinese unapređivanju poslovanja
  • Nepisana pravila biznisa - 5 najvažnijih saveta koje vam niko neće reći kada se zaposlite
  • Kako da prodate svoj proizvod ili uslugu za 30 minuta potpunom strancu

Svi dosadašnji vebinari se mogu pogledati na sajtu, a naredni pratiti uživo, svakog drugog utorka.

Pored konkretnih znanja, veština i trikova koje možete naučiti na ovim vebinarima, možete se upoznati i sa ponudom proizvoda ili usluga ovih eksperata i iskoristiti mogućnost da neke od njih dobijete po promotivnim cenama ili uz odgovarajuće bonuse.

Na vebinare se možete prijaviti preko ovog linka, a na istom mestu pronaći ćete i sve dosadašnje Business box besplatne vebinare.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas