Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Unispromet doo - stovarište drvene građe

Prodaja drvene građe. Rezana građa, sušeno drvo (daske, grede, letve), repromaterijal za stolare. Uslužno sušenje drveta. Proizvodi od drveta, stolarske usluge. Više o firmi Unispromet doo - stovarište drvene građe

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Poliklinika Dr Brana Kovačević. Kardiologija, doppler krvnih sudova, holter, ultrazvuk. Endokrinologija i dermatovenerologija. Prevencija tromboze. Više o firmi Poliklinika Dr Brana Kovačević

Žikić D - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi sve vrste usluga iz oblasti ginekologije, akušerstva, prenatalnog skrininga i sfere ginekološke onkologije. Više o firmi Žikić D - ginekološka ordinacija

Za kuću i stan

Bračni kreveti od drveta - kvalitet i lepota

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Od toga kakvi su kreveti za spavanje utiče kvalitet Vašeg sna, a time i Vaše zdravlje i raspoloženje. Bračni kreveti od drveta obezbeđuju mir i spokoj u okrilju spavaće sobe. Ukoliko su dugotrajnost, kvalitet i lepota osobine koje cenite, nabavite upravo takav nameštaj za spavaću sobu. Bračni kreveti se ne kupuju na brzinu ni napamet, o tome vredi promisliti i adekvatno odabrati.

Bračni kreveti od drveta: bukve, oraha, trešnje, čamovine


Drveni bračni kreveti iz stolarske radionice Novin Enterijer najpre će Vas očarati svojim dizajnom - oni su sve, samo ne obični. Uneće originalnost i stil među zidove spavaće sobe, što je dovoljno da budete drugačiji. Ali, pre svega,obzirom da su prvenstveno kreveti za spavanje, pružiće Vam udobnost i komoditet koji su neophodni za ujednačen i zdrav ritam života.

U radionici se prave bračni kreveti od punog drveta (kreveti od masiva) ili kreveti od medijapana. Ukoliko su Vaš izbor drveni bračni kreveti, to mogu biti:

 • kreveti od bukve
   
 • kreveti od hrasta
   
 • kreveti od trešnje
   
 • kreveti od oraha
   
 • kreveti od čamovine
Kreveti za spavanje


Ponekad nameštaj za spavaću sobe mora da bude i praktičan, ukoliko je soba malih dimenzija ili prenatrpana. U tu svrhu, Novinovi kreveti mogu imati fioke za odlaganje posteljine. Ukoliko biste da uskladite nameštaj, prema dizajnu odabranog kreveta, mogu da se naprave i plakari, ormari i police.

Da, čim ih vidite, poželećete jedan takav bračni krevet, što nije iznenađujuće, jer na lepotu reagujemo u trenutku. A odmah zatim, jedva ćete čekati da se izvalite na svoj novi, prostran krevet i uživate u trenucima odmora.

Opredelite se za trajnost i kvalitet. Odaberite dizajn koji oduzima dah. Kontaktirajte Novin Enterijer - bračni kreveti i nameštaj za spavaće sobe.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas