Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

CaVita centar - tretmani kavitacije

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo. Više o firmi CaVita centar - tretmani kavitacije

Flesh dostava - dostava na kućnu adresu

Najbrža kućna dostava u Novom Sadu, od 00 do 24h. Dostava lekova, hrane, pića, cveća, paketa, kancelarijskog materijala. Više o firmi Flesh dostava - dostava na kućnu adresu

Rođendaonica Dinokids

Rođendaonica Dinokids, povoljni rođendani za decu. Školica sporta i balet za decu. Vežbanje za žene. Časovi engleskog i matematike. Bioskop za decu, Mlekoteka. Više o firmi Rođendaonica Dinokids

Za kuću i stan

Bračni kreveti koji svetle ili lebde

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Spavaća soba bi trebalo da bude miran, idiličan kutak u kojem svakodnevno prikupljate novu, pozitivnu energiju. Ona mora biti savršeno udobna, da bi ste se potpuno relaksirali, ali i dovoljno inspirativna za trenutke nežnosti i strasti. Kvalitetni, udobni bračni kreveti, koji svojim posebnim dizajnom ostavljaju bez daha, oduševiće novopečene bračne parove koji vole originalnost.

VirtualniGrad

Izrada bračnih kreveta, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, specijalnost je stolarske radionice Novin enterijer. Veliki, udobni, ravnih linija, prelepih boja, ovakvi kreveti izazvaće zavist svih Vaših prijatelja, a Vaš dom učiniti modernim i autentičnim.

Fascinirajte svoje poznanike tako što ćete odabrati svetleći krevet. Iskusni i kreativni stolari osmislili su krevt u čije uzglavlje ugrađuju svetlo, koje time zamenjuje klasičnu, pomalo dosadnu natkasnu sa lampom. Uživaćete u svom carstvu privatnosti, osvetljeni diskretnom, prijatnom svetlošću. Neka ovaj sjajan komad nameštaja još više začini romantične momente zavođenja.

Lebdeći krevet može da izgleda još ekstravagantnije. Naravno, ne radi se ni o kakvoj čaroliji, ali efekat zaista jeste očaravajući. Naime, ovaj je krevet pričvršćen uza zid jednim svojim delom, te ostavlja utisak lebdenja. To je dovoljno da atmosferu Vaše spavaće sobe učini gotovo nestvarnom.

VirtualniGrad

Takođe, posebnu notu, kada je u pitanju opremanje enterijera, daće niskopodni krevet, sa primesom egzotike, zatim kreveti neobičnih boja, ili oni od zanimljive kombinacije materijala. U svakom slučaju, Novin enterijer dokazuje da proizvodnja nameštaja može da bude prava umetnost, a u kreiranju kreveta možete da učestvujete i Vi.

Obzirom da je estetski kriterijum važan ali ne najvažniji, ovde se posebno vodi računa o tome da materijali budu kvalitetni, kako bi ovakav nameštaj što duže trajao. Kreveti su od punog drveta, i to od bukve, čamovine, hrasta, trešnje ili oraha. I to nije jedini kvalitet koji poseduju ovi stolarski proizvodi, ali ostavljamo Vam da ih dodatno otkrijete, uz Novin enterijer - izrada nameštaja.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas