Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Bođela - veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta, veterinar dr vet. med. Milan Bibin. Vakcinisanje, čipovanje, kupiranje, čuvanje, šišanje, operacije pasa i mačaka, veštačka oplodnja. Više o firmi Bođela - veterinarska ambulanta

Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Rođendaonica sa dvorištem od 200m2, sa uređenom travnatom površinom za dečije aktivnosti i prelepim letnjikovcem za roditelje. Sportski rođendani za decu. Više o firmi Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Hobi i sport

Borilačke veštine u klubu Phoenix

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Razmišljali ste koji sport bi bio idealan za treniranje, a da Vam, pored toga što bi bio odlična rekreacija i koristan za celo telo, bude blagotvoran i za duh, da Vas smiri, ojača, ulije sigurnost, poboljša koncentraciju? Jeste li uzeli u obzir borilačke veštine? One sadrže sve nabrojano i u Vaš život unose novi kvalitet.

Borilačke veštine


U sportskom klubu Phoenix, u Novom Sadu, na raspolaganju su sledeći borilački sportovi:

  • Kik boks
  • Savate
  • Muay thai

Pored njih, ovde se treniraju i aerobik i bodi bilding, a za sve sportove u ponudi su grupni i individualni treninzi, pa odlučite da li više volite da vežbate u grupi ili biste radije bili individualac.

Da biste odabrali adekvatan borilački sport, morate da znate nešto o njemu.

Kik boks je mešavina karatea, klasičnog boksa i savatea, a u okviru njega postoji šest disciplina: ful kontakt, low kick, K1, semi kontakt, light kontakt i muzičke forme, a većinu karakteriše pun kontakt.

Muay thai je borilački sport u kojem se, pored udaraca rukama i nogama, koriste i udarci laktovima i kolenima, kao i bacanje.

Za savate su karakteristične vrlo atraktivne borbe, u kojima su svi udarci dovedeni do perfekcije. Tipična je neprekidna razmena udaraca, što ovaj sport čini vrlo dinamičnim. Postoje četiri takmičarske discipline u savateu: assaut /aso/, pre combat savate, combat savate i canne.

Ukoliko Vas zanima da trenirate borilačke veštine, sportski klub Phoenix postoji upravo zbog Vas!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas