Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Poliklinika Velisavljev

Pedijatrijska ordinacija, lečenje dece, genetsko savetovalište, neonatologija, dečija urologija, fizijatrija, ortopedija, color doppler, EKG, dermatolog. Više o firmi Poliklinika Velisavljev

Fenix - centar za obrazovanje

Škola računara, zanatski kursevi: informatička obuka, serviser pc računara, grafički dizajn, web dizajn, kurs iz fotografije, daktilografije, za negovateljice. Više o firmi Fenix - centar za obrazovanje

Hostel Podbara

Hostel Podbara, prenoćište, sobe sa klimom i CG, internetom, parking za kola, garaža za bicikle i motore, roštilj i sto za ručavanje Više o firmi Hostel Podbara

Za kuću i stan

Blindirana vrata za stanove

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Opreza nikad na odmet, pogotovo kada su Vaše lične dragocenosti u pitanju. Podrazumeva se da želite da Vaša imovina bude sigurna, ali prvenstveno mislite o bezbednosti sopstvene porodice. Neke stvari ne treba prepustiti slučaju. Ukoliko ste i Vi osoba koja voli da predupredi rizik, umesto da se posle kaje, onda su za Vaš stan blindirana vrata sa 13 tačaka zaključavanja!

Blindirana vrata za stanove


Ova moderna sigurnosna vrata možete nabaviti u salonu Omega-Plus. Savršen balans funkcionalnosti i estetike, koji imaju sva protivprovalna ulazna vrata Omega-Plusa, ispunjava Vaše potrebe za lepim dizajnom doma, ali i mirom i tišinom koji je posebno potreban u zgradama gde živi veći broj ljudi, gde je sve prepuno zvukova, gde se stalno čuje buka lifta. Ne samo da će Vas zaštiti od nezvanih gostiju, već će Vam obezbediti spokojne trenutke.

Ova bezbednosna ulazna vrata su neprobojna, izrađena od punih krila, punog okova, a završnu obradu čini furnirani PVC koji je odličan i termo izolator i zvučni izolator.

Ovde možete dobiti i montažu sigurnosnih vrata, stolarsku obradu ivica, izradu vrata sa nadvratkom identičnim kao krilo vrata, izradu nadvratka sa osiguračima, kao i stolarsko opšivanje vrata.

Vrata Vašeg doma ne smeju biti olako odabrana. Neka Vaš odabir bude vrhunska sigurnost i estetika, koju će Vam doneti upravo blindirana vrata za stanove firme Omega-Plus.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas