Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Hofy Cuki sztur - izrada torti, kolača i peciva

Poslastičarnica i pekara - torte i kolači. Izrada torti, kolača i peciva po narudžbini. Snabdevanje prodavnica, proizvodnja sladoleda za restorane, ketering. Više o firmi Hofy Cuki sztur - izrada torti, kolača i peciva

ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Fizikalni pregled, fizikalna terapija,kineziterapija, terapeutska, relaks i sportska masaža, shockwave terapija, HILT laserska terapija, funkcionalni trening, Više o firmi ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica

Nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Sadu, na Telepu. Proslave dečijih rođendana. Kafić i bašta za roditelje. Čuvanje dece na sat. Radionice za decu. Više o firmi Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica

Za kuću i stan

Blanco sudopere i slavine

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Oprema za kuhinju u modernim domaćinstvima mora da bude funkcionalna i praktična, kako bi maksimalno olakšala kućne poslove. Obzirom da se iznad sudopere provede čak 60% vremena, pametan izbor bi bila sudopera koja pruža pravi užitak u kuhinji, jer je lako održiva, dugotrajna, i izuzetnih estetskih karakteristika. Perfektno je da sudopera sadrži i dodatni pokretni pribor, jer se tada proces rada ne prekida! Upravo takve su sudopere nemačkog proizvođača Blanco.

VirtualniGrad


Blanco sudopere

Uz pomoć Blanco sudopere, čiji ovlašćeni uvoznik i distributer je firma Kobex, Vaša kuhinja će postati kutak koji ćete obožavati! Ove sudopere su napravljene od najkvalitetnijih materijala, koji obezbeđuju dug vek trajanja, kao i otpornost na ogrebotine, habanje i kamenac. Vi birate da li će Vaša sudopere biti od inoxa (nerđajućeg čelika), keramike ili granita.

Granitne sudopere

Blanco-ve granitne sudopere - Silgranit PuraDur 2 - imaju svojstva prirodnog kamena, što ovakvoj sudoperi daje posebnu lepotu i kvalitet.

VirtualniGrad


Ugradne sudopere

Vaš kuhinjski prostor, koliko god mali bio, biće savršeno iskorišćen, jer ugradnja sudopere Blanco omogućava da se ona savršeno uklopi u prostoriju. Ugradne sudopere, kao i nasadne ili podgradne, štede Vaš prostor i čine ga prijatnijim. Takođe, njihove dimenzije sudopera su različite, što čini da one butu u potpunosti uklopljene u kuhinju.

Blanco slavine i kante za otpatke

Blanco slavine čine savršenu celinu sa Blanco sudoperama. Izuzetno su funkcionalne, jer su napravljene pomoću najnovije tehnologije. Izbor modela je velik, a dizajn, boju i materijal birate Vi. Dodatna mogućnost su inteligentni sistem za razdvajanje i selekciju otpada. Sudopera, slavina i sistem za razdvajanje otpada, marke Blanco, predstavlja set za pranje posuđa koji će doprineti udobnosti u Vašem domaćinstvu.

Blanco sudopere su tako neodoljive, da će se i muškarci otimati za pranje sudova!

Neka Vaš dom dobije notu ekskluzivnosti, i puno topline! Odaberite i poručite Blanco sudopere i slavine od ovlašćenog uvoznika i distributera Kobex.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas