Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Beli sztr - servis viljuškara

Servisiranje i remont dizel, elektro i plinskih viljuškara. Rezervni delovi za viljuškare, zupčanici i osovine. Izrada svih delova po porudžbini. Više o firmi Beli sztr - servis viljuškara

Muzička radionica DO RE MI

Violina, harmonika, gitara, flauta, klavir, sintisajzer. Nastava se odvija kroz brižljivo kreirane programe za različite uzraste. Više o firmi Muzička radionica DO RE MI

Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Individualno, partnersko i grupno psihološko savetovanje za decu, adolescente i odrasle. Škola za trudnice. Škola dojenja. Radionice i ples sa bebama. Više o firmi Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Za kuću i stan

Blanco oprema za kuhinje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vaša kuhinja zaslužuje vrhunsku, elegantnu i funkcionalnu opremu, kako biste maksimalno uživali u svakom trenutku provedenom u njoj! Blanco oprema za kuhinje pruža mnogo više od obavljanja kuhinjskih poslova – ona svaku obavezu pretvara u zadovoljstvo! Najkvalitetnija kuhinjska oprema Blanco može da se nabavi kod ovlašćenog distributera i uvoznika, firme Kobex.
 

Blanco oprema za kuhinju


Kuhinjske sudopere, kuhinjske slavine i sistemi za razdvajanje otpada nemačkog proizvođača Blanco potpuno su jedinstvene i nezamenjive. Upečatljiv i sofisticiran dizajn osvojiće Vas na prvi pogled, ali pomenuta kuhinjska oprema u sebi krije mnogo više od savršenog dizajna – ona je maksimalno praktična, pruža neverovatni komfor, izuzetno je dugotrajna i otporna. Lako održavanje čini je omiljenom kuhinjskom opremom zadovoljnih korisnika širom Evrope.

Vaša Blanco oprema za kuhinje učiniće još nešto za Vas: skratiće vreme koje provodite u kuhinji i omogućiti Vam da se više posvetite nekim važnijim stvarima. Mada, uz Blanco, Vaša kuhinja postaje mesto na kojem se osećate sjajno!

Ugradne, nadgradne ili podgradnje sudopere Blanco napravljene su od najkvalitetnijih materijala, te možete odabrati keramičke, granitne ili sudopere od nerđajućeg čelika. Pored toga, mnoštvo modela i dimenzija olakšava njihovo uklapanje u svaku kuhinju.

Pozovite i raspiajte se za akcije koje su trenutno u toku! Uživajte u lepoti i udobnosti koju Vam omogućava Blanco oprema za kuhinje – kontaktirajte Kobex.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas