Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Poliklinika Velisavljev

Pedijatrijska ordinacija, lečenje dece, genetsko savetovalište, neonatologija, dečija urologija, fizijatrija, ortopedija, color doppler, EKG, dermatolog. Više o firmi Poliklinika Velisavljev

Radiološka ordinacija za magnetnu rezonancu Mag Medica

Radiološka ordinacija u Novom Sadu u kojoj se obavlja magnetna rezonanca svih delova tela, najmodernijim aparatom. Bezbolno i brzo snimanje magnetnom rezonancom Više o firmi Radiološka ordinacija za magnetnu rezonancu Mag Medica

ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Fizikalni pregled, fizikalna terapija,kineziterapija, terapeutska, relaks i sportska masaža, shockwave terapija, HILT laserska terapija, funkcionalni trening, Više o firmi ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Za lakše poslovanje

Biznis ćoše u Pančevu, Mitrovici, Somboru, Subotici i u Novom Sadu - 22.04.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Skup preduzetnica Biznis ćoše, događaj koji okuplja preduzetnike, one koji planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja, kao i sam networking, realizovaće se u nekoliko vojvođanskih gradova: Sremskoj Mitrovici, Somboru, Subotici i u Novom Sadu. Prvi naredni skup je u Pančevu, u četvrtak,14. aprila u 18.30 časova, u klubu Dvorište. Organizator je centar za lični i profesionalni razvoj Educom.

Skup preduzetnica Biznis ćoše


Tema ovog skupa, odnosno panela je Kako poslovati u Srbiji kada ste žena. Panelisti su uspešne žene, preduzetnice iz Pančeva: Slađana Mitrović (kompanija Passage group); Ivana Mitrović (Klub Dvorište); Pava Novakov Čabrilovski (preduzeća Pava Plus doo), Violeta Jovanov Peštanac (portal MOJKraj.rs) i Katarina Mandić (tkačko-zanatska radnja Katarina M). Ulaz je besplatan.

Dobrodošle su sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje to tek planiraju, da se prijave i dođu u četvrtak, kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha i, naravno, da međusobno razmene kontakte i ideje i možda odmah i sklope nove poslove.

Cilj okupljanja je da kroz iskustevnu priču dopunite svoju, unapredite svoje ciljeve, ideje, kontakte, umrežite se međusobno kao i da možda nađete partnere za svoju poslovnu priču koja tek treba da izađe.

Ovaj projekat realizuje se uz institucionalnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i medijsko pokroviteljstvo portala MOJKraj.rs.

Biznis ćoše, žene preduzetnice


Biznis ćoše je do sada održano u Novom Sadu i Zrenjaninu. Preko 70 žena na dva događaja je slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih su time podstaknute na pokretenje svog biznisa. Prisutne preduzetnice su se upoznale i ostvarile međusobne saradnje, što je i jedan od ciljeva svakog ovog skupa.

Prijave i dodatne informacije na mejl preducom021@gmail.com ili na brojeve telefona: 021 503 899, 065 40 80 106.

Datumi za ostale gradove su: 19. maj – Sombor, 12. maj – Sremska Mitrovica, 26. maj – Subotica i 9. jun Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas