Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dynamic Pro

Prodaja ortopedskih pomagala; sportske bandaže i steznici, izrada individualnih uložaka po gipsanom otisku, kompletan izbor pomagala od preventive do sanacije. Više o firmi Dynamic Pro

Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Prodaja Led rasvete. Plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta, stone lampe, ulična rasveta, reflektori, baštenska rasveta, senzori. Led rasveta. Više o firmi Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Aloe vera - zdravlje iz prirode

Aloe vera preparati proizvođača Forever Living Product. Napici aloje, dodaci ishrani, pčelinji proizvodi, regulacija telesne težine, nega kože, lična higijena. Više o firmi Aloe vera - zdravlje iz prirode

Za lakše poslovanje

Biznis ćoše u Pančevu, Mitrovici, Somboru, Subotici i u Novom Sadu - 22.04.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Skup preduzetnica Biznis ćoše, događaj koji okuplja preduzetnike, one koji planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja, kao i sam networking, realizovaće se u nekoliko vojvođanskih gradova: Sremskoj Mitrovici, Somboru, Subotici i u Novom Sadu. Prvi naredni skup je u Pančevu, u četvrtak,14. aprila u 18.30 časova, u klubu Dvorište. Organizator je centar za lični i profesionalni razvoj Educom.

Skup preduzetnica Biznis ćoše


Tema ovog skupa, odnosno panela je Kako poslovati u Srbiji kada ste žena. Panelisti su uspešne žene, preduzetnice iz Pančeva: Slađana Mitrović (kompanija Passage group); Ivana Mitrović (Klub Dvorište); Pava Novakov Čabrilovski (preduzeća Pava Plus doo), Violeta Jovanov Peštanac (portal MOJKraj.rs) i Katarina Mandić (tkačko-zanatska radnja Katarina M). Ulaz je besplatan.

Dobrodošle su sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje to tek planiraju, da se prijave i dođu u četvrtak, kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha i, naravno, da međusobno razmene kontakte i ideje i možda odmah i sklope nove poslove.

Cilj okupljanja je da kroz iskustevnu priču dopunite svoju, unapredite svoje ciljeve, ideje, kontakte, umrežite se međusobno kao i da možda nađete partnere za svoju poslovnu priču koja tek treba da izađe.

Ovaj projekat realizuje se uz institucionalnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i medijsko pokroviteljstvo portala MOJKraj.rs.

Biznis ćoše, žene preduzetnice


Biznis ćoše je do sada održano u Novom Sadu i Zrenjaninu. Preko 70 žena na dva događaja je slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih su time podstaknute na pokretenje svog biznisa. Prisutne preduzetnice su se upoznale i ostvarile međusobne saradnje, što je i jedan od ciljeva svakog ovog skupa.

Prijave i dodatne informacije na mejl preducom021@gmail.com ili na brojeve telefona: 021 503 899, 065 40 80 106.

Datumi za ostale gradove su: 19. maj – Sombor, 12. maj – Sremska Mitrovica, 26. maj – Subotica i 9. jun Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas