Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

As instalacije szr

Projektovanje, postavljanje instalacija za grejanje i klimatizaciju, gas i vodovod. Nabavka opreme. Etažno i podno grejanje. Ugradnja gasnih kotlova. Više o firmi As instalacije szr

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Privatna ORL ordinacija u Novom Sadu. Specijalistički ORL pregled, lečenje bolesti uha, grla i nosa, ORL terapije. Darkfield analiza žive kapi krvi. Više o firmi Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Za kuću i stan

Bela tehnika

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kada ste situaciji da Vam nešto od kućnih aparata otkaže, nemate vremena za razgledanje. Nabavka novog aparata je neophodna i zato je mnogo praktično i korisno pronaći sve na jednom mestu. Upravo takvu ponudu ima maloprodaja bele tehnike Herc. Bilo da se radi o kupovini više uređaja, ili da Vam je potrebna montaža, garancija ili servis, Herc ima sve na jednom mestu.

Bela tehnika


Frižideri, usisivači, šporeti, televizori, veš mašine, kao i muzički uređaji i telefoni, čine kvalitetan asortiman koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce. U prodavnici bele tehnike Herc ostvarićete pogodnost u vidu kupovine aparata na kredit, kao i mogućnost plaćanja kreditnim karticama Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard.

Kao neizostavni deo svakog domaćinstva, bela tehnika čini život jednostavnijim i lakšim. Kako bi Vaši kućni aparati trajali što duže, opredelite se za opravdane brendove, kao što su Gorenje, Samsung, LG, Electrolux, Simens, Whirlpool, Bosch, Beko i druge poznate marke.

Ako Vam je pored aparata dobrodošao i savet oko usklađivanja funkcionalnosti uređaja i prostora, profesionalni prodavci će Vam pružiti prave informacije.

Ako Vam je potebna nova bela tehnika, posetite maloprodaju Herc.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas