Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Be Beauty Studio :
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Be Beauty Studio - tattoo i piercing

Adresa: Mite Ružića 4, 21000 Novi Sad; Sutjeska 2 (SPENS)
Telefoni: 021 52 35 88; 063 55 93 13; 021 48 82 235


BE BEAUTY SHOP

Be Beauty Shop je ekskluzivna prodavnica nakita za telo u strogom centru Novog Sada. Shop je počeo sa radom marta meseca 2008. godine.

Be Beauty shop je najbolje snabdevena prodavnica nakita za piercing, minđuša, narukvica, prstenja, ogrlica, opreme, materijala i instrumenata na prostoru Srbije, a širokim asortimanom, kojeg čini nakit od sterilnog čelika, titanijuma i srebra, privlači kupce, kako iz okoline, tako i iz cele Srbije. Svi oni koji žele kvalitetno urađen body piercing, od strane stručnjaka, ili nakit uvezen sa relacija New York – Bankok – Peking, neka posete Be Beauty Shop.

Be Beauty Shop

Svake subote u Shop-u se organizuje happy hour, kada su cene usluga body pirsinga na popustu od 30%. Sve što treba da uradite je da dođete u terminu od 12 – 13 časova, i cena piercinga Vam je zagarantovano najniža u gradu.
 
BE BEAUTY SHOP 2
 
Be Beauty Shop 2 , u Sutjeskoj 2, glavni ulaz u SPENS., otvoren je 2009. godine. Time se prodaja nakita za telo i body piercing obavlja i na ovoj lokaciji. U pitanju je ekskluzivna prodavnica nakita za telo, a ujedno i body piercing studio.

Više informacija o studiju za tetovažu i pirsing, potražite na stranici  Be Beauty Studio.

Ukoliko Vas zanima oprema za tetovažu i veleprodaja nakita za telo, informacije potražite na prezentaciji matične firme Be Beauty Shop-a, Inked Planet, na stranici Oprema za tattoo i pirsing.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas