Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Baby shop Sandra sztr:
Baby shop Sandra sztr
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Baby shop Sandra sztr Novi Sad

Adresa:
Igmanska 2,
21000 Novi Sad
Radno vreme:
08:00-20:00 - radnim danima
08:00-15:00 - subotom
Telefon:
021 41...Klik za prikaz celog broja

http://www.bebioprema-sandra.rs
Click for 360° virtual tour of Baby shop Sandra sztr
Baby shop Sandra, butik garderobe i opreme za bebe i decu, maloprodaja i veleprodaja, fiksni pozicioner za bezbedno spavanje bebe, igračke za malu decu.
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -

Period iščekivanja prinove jedan je od najuzbudljivijih u celom životu. Sada će sve ono o čemu ste maštali biti ostvareno; postajete roditelji i morate potpuno spremni da dočekate svoje čedo. Sada je vreme da i Vi izaberete sve one ljupke i slatke stvarčice koje Vas razneže kada god prođete pored neke bebi prodavnice. To je svakako pravo uživanje, ali nosi i veliku odgovornost, jer je potrebno da odaberete najkvalitetnije proizvode koji će osigurati da Vaša beba odrasta zdravo i sigurno.

Baby shop Sandra pomoći će Vam da što lakše zaplovite magičnim vodama roditeljstva, jer nudi bukvalno sve za bebe. Isprva samo butik dečije garderobe i igračaka, postao je  maloprodaja i veleprodaja opreme za bebe, jer je, nakon niza godina uspešnog poslovanja, pokrenuta i proizvodnja nameštaja i garderobe za bebe i decu.

Sarađujući sa renomiranim proizvođačima, prateći svetske trendove, razvijajući i usavršavajući tehnologiju, prodavnica odeće i opreme za bebe Baby shop Sandra, u svoj program je uvrstila sve one proizvode koji  će Vam olakšati sve roditeljske brige i obezbediti mirne noći.


ODEĆA ZA BEBE

Kako bismo osigurali čitavoj porodici više radosti i uživanja, a smanjili brige i bore, za bebe smo pripremili sve ono što im treba: benkice, pamučne i švedske pelene, kompletići za iznošenje bebe iz porodolišta, peškire za kupanje, posteljine, prekrivači, štramplice, odelca sa dugim rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za krštenja, majice, trenerke, pantalone, skafanderi, kapice, šeširići, čarape, hulahopke i za dečake i devojčice, i još mnogo toga.


OPREMA ZA BEBE

Ono što odmah, po povratku iz porodilišta u toplinu svog doma, želite da imate svakako su cucle, flašice, varalice, pumpice za izmlazavanje mleka, držači za dude, gume za grickanje – glodalice u raznim oblicima, a kasnije i šoljice, kašičice, viljuškice.

Našu ponudu čine programi Nuk, Avent, Canpol babies i Disney oprema za bebe.

Pored ovoga, trebaće Vam niz dodatnih stvari koje biste trebali da pripremite pred povratak kući: korpa za iznošenje bebe iz porodilišta, komoda za prepovijanje i kupanje bebe, krevetić, antialergijski dušeci, kadica, zatim hranilica, ogradica, hodalica, kolica (letnja, zimska, kolica sa kišnom i termo navlakom, kolica za blizance), autosedišta i drugo.

Sve to možete pronaći kod nas, od poznatih proizvođača i to: Giordani, Chipolino, Pegperego, Maxi baby.

Materijale svih proizvoda smo prilagodili bebama, a cene roditeljima. Sve što se nalazi u maloprodaji, dostupno je po proizvođačkim cenama, odnosno obezbedili smo, za svaki novčanik, diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.
 
Patentirani proizvod ove prodavnice je pozicioner – za bebin siguran san, o kojem ćete više saznati na stranici Fiksni pozicioner.

Vašoj bebi s’ ljubavlju!

Broj otvorenih strana ovog meseca: 42
Ukupno: 77217
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas