Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

Korać R doo - štampane samolepljive trake

Proizvodnja i štampa selotejp traka. Štampane samolepljive trake za pakovanje, obeležavanje, lepljenje, reklamu, protiv klizanja. Veleprodaja opreme za farbare. Više o firmi Korać R doo - štampane samolepljive trake

Prevodilačka agencija Haisent

Prevodilačka agencija Haisent, u Novom Sadu. Prevod sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik. Prevod ugovora, pravnih tekstova, zakona, transkript. Više o firmi Prevodilačka agencija Haisent

Zdravlje i lepota

Babor ampule u borbi protiv celulita

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Babor ove sezone napada najvećeg neprijatelja lepog tela svojim najjačim oružjem - ampulama. Zaista, ovog proleća imate mogućnost da se oslobodite celulita za samo 14 dana intenzivne nege kod kuće i ponosno se prošetate u šortsu ili mini suknji našim prelepim gradom i sunčanim Štrandom. Stop cellulite fluid aktivni je koncentrat za topljenje masnih naslaga sa izuzetno visokim procentom aktivnih supstanci, pažljivo odabranih da učvršćuju kožu i umanjuju masne ćelije.

Uklanjanje celulita, VirtualniGrad

Posebna kombinacija kofeina i guarane sa glaucinom iz žutog maka, pruža osećaj toplo-hladnog, koji pospešuje cirkulaciju i ubrzava metaboličke procese. Istovremeno, kompleks modro-zelenih algi, pantenol i vitamin E jačaju vezivno tkivo, čineći kožu zategnutom i glatkom.

Fantastični rezultati vidljivi su već kroz nekoliko dana svakodnevne upotrebe ove ampule. Pakovanje od 14 velikih ampula od 10ml pruža mogućnost da se kroz samo 2 nedelje celulit značajno smanji i koža dobije potpuno drugačiji izgled, posebno ukoliko se koristi u kombinaciji sa STOP CELLULITE dnevnim i noćnim programom.

Stop cellulite day activator losion za dnevnu negu predstavlja stimulišući gel sa glaucinom, kofeinom i estraktom pamuka, koji topi masne naslage i sprečava njihovo dalje taloženje.

Stop cellulite night repair obnavlja oštećeno vezivno tkivo i zateže kožu specifičnim proteinom koji podstiče stvaranje kolagena.

Ovi preparati će kod svih devojaka i žena objaviti rat celulitu i za veoma kratko vreme ih osloboditi od neugledne narandžine kore, a možete ih naći u kozmetičkom salonu Bourjois.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas