Fitnes treninzi za žene: Kangoo Jumps, Aerial joga, Body forming, Funkcionalni trening, Pilates, Stott pilates, Insanity, Pump workout. Ženska teretana.

4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-22h

Utorak

9-22h

Sreda

9-22h

Četvrtak

9-22h

Petak

9-22h

Subota

10-21h

Nedelja

16-22H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Obezbeđen parking

B-fit

Svi znamo koliko su sport i rekreacija važni za naše zdravlje, lep izgled i borbu protiv stresa. Treniranje ne mora da bude ni previše naporno, a ni dosadno. Savremeni, kreativni fitnes programi osmišljeni su tako da se, pored toga što ćete svom telu podariti nešto izuzetno, i dobro zabavite i prožmete pozitivnom energijom.

Ženski fitnes centri posebnu popularnost duguju tome što se žene u njima osećaju kao kod kuće, opušteno i slobodno. To je njihova teritorija, na kojoj vežbaju i druže se sa drugim ženama, a u spoljnjem svetu prikazuju efekte koje su fitnes treninzi učinili, a to je čvrsto, lepo oblikovano telo, sjajan osećaj i dobro raspoloženje!

B-fit je novootvoreni ženski fitnes centar u Novom Sadu, u čijem se prijatno uređenom prostoru svakodnevno i po ceo dan odvijaju raznovrsni fitnes treninzi za žene. Neki od njih (Kangoo Jumps i Aerial joga) su potpuno novi u svetu, a i u našoj zemlji, a kada je u pitanju Novi Sad, ovo je jedini fitnes centar gde se mogu trenirati!

Njihov moto glasi: Vaš osmeh je naša satisfakcija! Proverite zašto je to tako!

KAKO JE UREĐEN PROSTOR?

Ovaj ženski fitnes centar nalazi se u prizemlju stambene zgrade (nije u suterenu) i ima prirodnu ventilaciju. Sadrži dve velike, klimatizovane, potpuno opremljene i lepo uređene sale za grupne treninge. U sklopu centra nalazi se i ženska teretana.

ŠTA JE KARAKTERISTIČNO ZA OVAJ ŽENSKI FITNES CENTAR?
  • Personalni, polupersonalni i grupni treninzi za žene
  • Ženska teretana
  • Mogućnost treniranja u toku celog dana (i prepodne i popodne)
  • Treninzi slabijeg, srednjeg i jačeg intenziteta
  • Pozitivna atmosfera, nasmejane i zadovoljne članice
  • Jedinstveni fitnes programi koji se mogu upisati samo ovde (Kangoo Jumps i Aerial Yoga)
  • Prvi trening besplatan
  • Prilagođavanje rasporeda treninga prema vašiem slobodnom vremenu – možete kombinovati veliki broj grupnih treninga pre i popodne, kao i korišćenje teretane.

KOJI FITNES PROGRAMI ZA ŽENE SU NA RASPOLAGANJU?

  • Kangoo jumps
  • Aerial joga
  • Body forming cardio
  • Body forming
  • Funkcionalni trening
  • Insanity
  • Pilates
  • Stott pilates
  • Pump workout
  • Teretana
  • Jazz balet za devojčice

Svi navedeni su grupni fitnes programi, s tim što neki od njih mogu biti, prema vašoj želji, polupersonalni (u grupama od po 4 vežbača) i personalni trerninzi (Aerial joga, Stott pilates, teretana).

KANGOO JUMPS FITNES PROGRAM

Kangoo jumps je program koji je osvojio svet! Oprema koja se koristi su cipele sa elastičnom oprugom koje podsećaju na rolere. Kangoo jumps trening otklanja stres, prenvenira povrede, jača kosti, štiti zglobove, redukuje težinu, otklanja celulit, poboljšava krvnu sliku, jača imunitet, smanjuje holesterol i trigliceride, jača mentalnu snagu, pojačava lučenje hormona sreće, povećava snagu i izdržljivost svih mišića, ubrzava oporavak nakon sportskih povreda, poboljšava kardiovaskularne sposobnosti, popravlja držanje, koordinaciju i ravnotežu. Pored toga, podiže tonus mišića, popravlja raspoloženje, jača samopouzdanje. Dostupno je svima, a nije neophodno prethodno iskustvo u vežbanju.

AERIAL JOGA FITNES PROGRAM

Antigravitaciona, vazdušna ili lebdeća joga je novi, jedinstven program koji kombinuje pilates, jogu, ples i akrobacije. Izvodi se uz pomoć tkanina ili ležaljki koje su vezane za plafon.  Aktivira celo telo i pozitivno deluje na emocionalno, psihološko i duhovno stanje čoveka. Prkosi gravitaciji, jača duh i telo i pomaže kod bolova, a posebno kod bolova u leđima. Namenjena je svima koji vole izazove i veoma je zabavna. Postoji i mogućnost personalnih treninga uz aerial jogu i pilates.

Ukoliko vas zanimaju fitnes programi Body forming cardio, Body forming ili funkcionalni trening, više pročitajte detaljnije na stranici Body forming i funkcionalni trening Novi Sad.

Da biste videli šta podrazumevaju fitnes programi Insanity, Pilates, Stott pilates i Pump workout, pogledajte stranicu

JAZZ BALET ZA DEVOJČICEInsanity, Pilates i Pump workout Novi Sad.

U prostoru fitnes centra B-fit održavaju se i časovi jazz baleta za devojčice. Za uzrast od 4-7 godina časove drži plesni studio Stage, a za uzraste od 7-8 i od 8-12 godina plesni studio Professional.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nikica 23. септембра 2018. 22:46
Vaša ocena

Odličan fitnes centar.

Anamarija 23. септембра 2018. 22:45
Vaša ocena

U B-fitu zaista ste fit. Prelepo se osećam posle treninga 🙂