Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Hatez 2009 doo

Zaštita na radu, HTZ oprema. Lična zaštitna sredstva, radna odela, zaštitni kombinezoni, zaštitna obuća, zaštitne maske i naočare, radni i medicinski mantili. Više o firmi Hatez 2009 doo

Psihološko savetovalište Psychogenesis

Psihološko savetovalište Psychogenesis u Novom Sadu, usluge obavlja psiholog i psihoterapeut. Psihoterapija i savetovanje, psihodijagnostika. Više o firmi Psihološko savetovalište Psychogenesis

Dečiji vrtić Malo stopalo

Dečiji vrtić Malo stopalo je novi privatni vrtić u Novom Sadu, lociran u srcu grada, u ulici Cara Dušana. Privatne jaslice za decu do 3 godine i vrtić za decu. Više o firmi Dečiji vrtić Malo stopalo

Za porodicu

Autodijagnostika za Mercedes, Audi i VW - saveti i servis

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Održavanje i servisiranje automobila, bilo da je starije ili novije generacije, izuzetno je važno tokom zimskog perioda. Hladnoća nepovoljno utiče na rad motora, so nagriza limariju, a rizla ponekad zna da bude klizavija, pri kočenju, od leda. Osim toga, nekvalitetan asfalt i rupe u gradu i lokalnim putevima pravi su udar na gume, felne, vešanje, poluosovine. A Vi želite samo da vozite i dok vozite da se osećate bezbedno i udobno. To je moguće samo ukoliko možete da se oslonite na  servisere koji će u svakom trenutku dati pravi savet i učiniti ono što je najbolje za Vaše vozilo.

Autodijagnostika za Mercedes, Audi i VW - saveti i servis


Servis Mercedesa, Audija i Volkswagena, Inter Auto, može odmah da Vas posavetuje kako da se ponašate sa svojim benzincima i dizelašima počev od ovog trenutka. Dok ne odete do njih, ne bi bilo loše da posvetite dodatnu pažnju svom automobilu, čisto da biste znali kako da se ponašate u određenim situacijama.

Prvi savet se tiče zagrevanja motora. Možda jeste logično da ga pustimo da radi dok se ne ugreje, međutim... Već nakon petnaestak sekundi možete da krenete, ali da ne dižete iznad 2000 obrtaja dok se ne postigne radna temperatura motora. Dizele svakako ne treba dizati preko 3000 obrtaja, a benzince preko 4000 obrtaja. I nemojte turirati motor u mestu. Bolje da izađete na autoput, pa ga malo pročistite.

Drugi savet odnosi se na filtere i menjanje ulja. Filteri za ulje i vazduh se menjaju na 10.000 pređenih kilometara. Kako mi ipak živimo u zemlji Srbiji gde je kvalitet goriva vrlo nizak, ulje bi trebalo menjati na 5.000-7.000 pređenih kilometara. Ovo se odnosi posebno na polusintetička ulja. Pri tom, treba poslušati preporuku proizvođača i izabrati najkvalitetnije od ponuđenih, bilo da su mineralna, sintetička ili polusintetička ulja.  

Automobili novije generacije svakako ne mogu biti popravljeni onako usput. Čak i ako se razumete u mehaniku, teško ćete savladati elektroniku. Uostalom, kupili ste noviji automobil – ne želite da se bavite ovim stvarima. U Inter Autu nalazi se sve što Vam je potrebno: delovi za Mercedes, Audi, VW, autokozmetika, zimske i letnje gume, motorna ulja i, najvažnije od svega, servis u kojem se obavlja autodijagnostika. Nakon uspostavljene dijagnoze znaće se tačno šta Vam je činiti sa četvorotočkašem.

Autodijagnostika za Mercedes, Audi, VW – saveti i servis koji će Vam olakšati i ulepšati vožnju nalaze se u Inter Autu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas